kıck boks mu muay thai mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar benim boyum 1 75 cm kilom da 52 kılomu bilmem ama boyum 1 85 e vurcak ( genetik ) ben ilk once kick b oks sonra muay thai sonrada body ye gidicem ama sorum şu muay thai daki ve kick boks taki eldivenler aynı mı çünkü kiçk boksa taki adam bana 3 ay + sort + eldiven = 130 tl dedi sizce nasıl :D şimdiden teşekkürler :D

önemli olan iyi hocadır ben bunu bilir bunu söylerim.2 sporda birbirinden güzel kb turnuvaları çok daha sık yapıldığı için bence genç yaşta daha iyi.ama ben çabuk sıkılırım diyorsan vuruş şekli çok olan muay thai alanına yönel.eldivenler aslında farklı olurmuş mt eldiveni biraz daha yassı gibi olur ama amatörde pek takan yok anladığım kadarıyla.şortlar 20tl den başlar 50ye kadar gider.eldiven 50den başlar 350ye kadar gider.salon aidatları ise 40dan 120ye kadar değişiyor salonuna göre.ayrıca yazdığım rakamlar tam doğru değildir amatörlerin kullanabileceği piyasada bildiğim ürünler yoksa anderson silva 350tl lik eldiven 50tl lik şortla antreman bile yapmaz :D

Seneye bulunacağım yerde umarım Kick Boks yada Muay Thai kursu veren birileri vardır. Yaşım 25 ama ne zamandır kafamda, birisine muhakkak başlamak istiyorum.

Seneye bulunacağım yerde umarım Kick Boks yada Muay Thai kursu veren birileri vardır. Yaşım 25 ama ne zamandır kafamda, birisine muhakkak başlamak istiyorum.

o zamana kadar biraz kondüsyon tutun antremanı tamamlamak gerçekten zor olur imzanıdaki ölçülerde sizin ise ilk antremanları tamamlamak epey zor olur ben bench de kendi ağırlığı basıyorum yumruk atmakla mı yorulucam diye düşünüyorken 2 hafta boyunca antremanları tamamen uygulayamadım mola verdim derslerde sürekli.

o zamana kadar biraz kondüsyon tutun antremanı tamamlamak gerçekten zor olur imzanıdaki ölçülerde sizin ise ilk antremanları tamamlamak epey zor olur ben bench de kendi ağırlığı basıyorum yumruk atmakla mı yorulucam diye düşünüyorken 2 hafta boyunca antremanları tamamen uygulayamadım mola verdim derslerde sürekli.

Ölçülerle bu işin alakasız olduğunu biliyorum tabi ki. Güzel bir yer bulursam zaten öncelikle kardio ve çok tekrarlı çalışmalara geçerim. Duruma göre ayarlıycaz kendimizi thums:

Muay Thai güzel bir sanat ama kick box omuz sırt ve arka kolu iyi geliştiriyor kuvvetlenıyorsun.Birde onların bir ısınma hareketleri ve kosusu felan var basını dondurecek sekılde cok aktıf ve beynende dınc kalıyorsun ben sey bılıyorum 3 kez yerde takla atıp hemen ayaga kalkıp kum torbasına yumruk sallamak felan zor antremanlar baya yorucu ama cok yararı dokunuyor.Bırde kendı dusuncem olarak soyleyeyım kıckbox ınsanın ıcındekı psıkolojısındekı korkuyu endıseyı alır . Ben kick box diyorum

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;

Forum Kuralları Madde-25'e aykırı başlık!

25- Kavga önerisi istemeyin, öneride bulunmayın! Kavga etmek,dövüşmek,tehdit etmek,tabanca,silah,bıçak vb konuları içeren , bu konularda tavsiye isteyen, tasviye veren, özendiren mesaj ve konuların paylaşılması yasaktır.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı