KİCK BOX ACİLL +++

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8Mile
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

8Mile

Üye
6 AYDIR KİCK BOX YAPIYORUM DÜZENLİ OLARAK YENİ HOCA GELDİ SU ANDA LİSANS I CIKARDIM AYBASINDA HAYIRLISIYLA MACLARA BASLIYCAM DA SORMAK İSTEDİGİM SU 16 YASINDAYIM 173 BOYUM VAR 83 KİLOYUM KİLO VERMEM İCİN NE YAPMAMI ONERİRSİNİZ ++ EKMEGİ COK TÜKETİYORUM

ekmegi bırak.. yediklerine ictiklerine dikkat et evde sabahları kalkar kalkmaz sınav mekik calıs bol su tüket yediklerinden cok cok az kıs protein agırlıklı yemekleri yemeye calıs ve vaktin varsa cık dısarıya ve kos.

Günlük alman kalorinin altına düşmelisin.Şeker ve tuzu tamamen kes.Arkadaşında dediği gibi bol bol su iç.Beyaz ekmek zaten zararlı onu da hiç tüketmemen lazım.

Lisansı çıkardıktan sonra müsabakalara katılmak için turuncu kuşak (4.Kuşak) gereklidir. Turuncu kuşağa sahip olmak için lisansı çıkardıktan sonra her üç(3) ayda bir(1) kuşak alırsın. Yani Kick Boks sporunda müsabakalara katılabilmek için lisansı çıkardıktan sonra 1 sene içerisinde bütün kuşakları eksiksiz aldıysan müsabık olmaya hak kazanırsın. Bilgin olsun..

Bolge maclarina cikabiliyorum su anda sari kusag haziran ayinda yesil olunca musabik olurum ama turkiye sampiyonasi icin turuncu olmaliyim[DOUBLEPOST=1428178020][/DOUBLEPOST]Cevaplariniz icin tesekurler

Back
Yukarı