black_dockers
Üye
Merhaba..Ben de body ye yeni başlayanlardanım. Aslında tam olarak başlamış değilim.Sadece kol çalışıyorum.Tam olarak bir program yapmak istiyorum (idman+beslenme) Forumda çok araştırdım. Fakat anlayamadığım bazı şeyler var.
Boy : 1.75 cm
Kilo : 70 kg
özelliklerim böyle. Göğü ve omuz üzerinde yoğunlaşmam gerek.Çünkü omuzlarım çok zayıf görünüyor.Ve göğüslerimde neredeyse dümdüz. Kollarla birleşen üçgen kısım vardır ya.. O yok işte
Ve en büyük sorunda kütle olarak vüüdumun üst kısmı çok ufak.. Bu kütleyi nasıl kazanabiirim?
Sizce ilk etapta nasıl başlamalıyım? Yani programım nasıl olmalı?
Bu arada eve bir set alıp akşamları çalışmayı düşünüyorum.. Tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Boy : 1.75 cm
Kilo : 70 kg
özelliklerim böyle. Göğü ve omuz üzerinde yoğunlaşmam gerek.Çünkü omuzlarım çok zayıf görünüyor.Ve göğüslerimde neredeyse dümdüz. Kollarla birleşen üçgen kısım vardır ya.. O yok işte

Ve en büyük sorunda kütle olarak vüüdumun üst kısmı çok ufak.. Bu kütleyi nasıl kazanabiirim?
Sizce ilk etapta nasıl başlamalıyım? Yani programım nasıl olmalı?
Bu arada eve bir set alıp akşamları çalışmayı düşünüyorum.. Tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.