Kür olmadan iyi bir vücut elde edemezmiyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tunerboy

Yeni Üye
Arkadaşlar hangi iyi vücutlu adama sorsam yok şu kadar yok bukadar kür yaptım diyo. Yani uzun lafın kısası bu kür denen şey olmadan vüct olmazmı sadece supplement protein tozu ve aminoyla bu ik olmazmı ?

olur nedne olmasın mesela 1-2 yıl duzenlı beslenırsen ıyı antrenman yaparsan hanı plaj vucudu dıye tabır edılenın daha ıyısını yaparsın

guzel vucudun olur yanı :)

Eyw. Abi 5 aydır body yapıyorum + protein 8 kio aldım olur iakllah 65 kioyum :D

kür yaparsan daha kısa sürede olur istedigin vücut tabi stereoid tarzı kürse,ama saglıgında bozulabilir yani dogal olarak supplementlerle desteklersen ve birazda disiplinli beslenme,çalışmanla kürle yapılandan daha saglam ve saglıklı vücudun olabilir

Kür için bence en az 4-5 senelik idman, bulk diyet, definasyon diyet, süper set idman, giant set idman, ağır idman, yüksek karbonhidratlı diyet, güç programı , çok yüksek tekrarlar, orta tekrarlar, düşük tekrarlar, az dinlenme, çok dinlenme vs. gibi tüm idmanları ve diyetleri denemiş ve vücudunun diyetlere ve idmanlara olan tepkisini anlayan ve bilen insanlar yapmalısın. Ondan sonra bu tarz şeyleri düşünebilirsin. Salonda kür yapıp da hala bi halt olamayan yada kürle şişip kür sonrası 60 kiloluk cılızlara tekrar dönen birçok tanıdığım var.

kür kimyasalda olabilir yani streoid kürleri veya supplement kürleri.Streoid kürleri yapmanı önermem sağlığınla oynamış oluyorsun kaş yapıyım derken göz çıkarmış oluyorsun en iyisi doğal bence herkezin kendi fikri =)

Ama işim gereği saatler ileri alınınca biraz aksaklık oldu nomrlade 4 gün gidiyodum saatlerin ileriye alınmadurumundan dolayı 3 gün gidiyorum sizce yeterlimi ?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-23'e aykırı başlık açmak!

Alıntı:

Madde 23- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!

Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.

Örnekler :

*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmış mıdır?
*Ölçülerime göre beslenme
ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi?
*Bu vücut için hangi supplementları kullanmalıyım? .... vb..

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı