cevap vermek zorunda değilsin arkadaşım uza şimdi şöyleler ne diye cevap verir anlamam ki[DOUBLEPOST=1577127264][/DOUBLEPOST]Bunu body forumu yerine bir doktora sormak çok zor sanıyorum.
anlaşılmicak ne var bunda akranlarımdan küçük gösteriyorum işte doktora felanda sayısız kere gittim tek söylediği sağlıklısın bişeyin yok değerlerin normal gibi şeyler ama bişeylerin eksik olduğunun farkındayımKüçük göstermekten kast ettiğin ne,çok detaysız boş bir şekilde açmışsın konuyu; eğer kast ettiğin kilo ise kiloyu ilaçlarla alıp irileşmek anlamsız beslenmeyi öğrenmen gerek.
boy1.65 66 kg yaş 24Boyunu kilonu yaşını yaz bir bakalım.
hacimsel olarak sıkıntım var benim ne bilim kafaya taktım bi etrafa bakıyom herkes dev gibi olmuş ben küçük kalmışım felan[DOUBLEPOST=1577186636][/DOUBLEPOST]ayakkabı lyft leri var 6-7 cm uzatabilir boyunu. Tum aktorler kullaniyor zaten. kilonda bence gayet fit. Spor yapmiyorsan eğer baslayip gayet iyi bir vucuda sahip olabilirsin. Ayrica bu spor erkeklerin karakteristik ozelliklerini on plana cikariyor. Sakal yakisiyorsa eger birakabilirsin, yakismiyorsa birakma, babyface takilirsin veha sporla birlikte yuz hatlarin daha erkeksi gozukecektir.
Bu arada bende sakal bırakmadıgım icin yasitlarimdan kucuk gosteriyorum hep. Hatta surekli sakalli ve benle ayni yas olanlara abi diye hitap ederim. Sonra yaslarini ogrendigimde kendi yasimi hep komik olmasin diye 2-3 yas kucuk soylerim
Bu arada oldugun yasdan kucuk gostermek aslinda erkeklerle iliskilerde moral bozucu olsada, kadınlarla iliskilerde her zaman + bi puan
son olarak, bildigim kadariyla oyle bi ilac yok.
boyumla ilgili bi sıkıntım yok sadece yapısal olarak sıkıntım var yaşımı göstermiyorum[DOUBLEPOST=1577187033][/DOUBLEPOST]Eksik olan şey kısa boylu olman, onun için de yapacak bir şeyin yok.![]()
şu ayakkabı lyft leri için link atabilirmisin bişey bulamadımdaayakkabı lyft leri var 6-7 cm uzatabilir boyunu. Tum aktorler kullaniyor zaten. kilonda bence gayet fit. Spor yapmiyorsan eğer baslayip gayet iyi bir vucuda sahip olabilirsin. Ayrica bu spor erkeklerin karakteristik ozelliklerini on plana cikariyor. Sakal yakisiyorsa eger birakabilirsin, yakismiyorsa birakma, babyface takilirsin veha sporla birlikte yuz hatlarin daha erkeksi gozukecektir.
Bu arada bende sakal bırakmadıgım icin yasitlarimdan kucuk gosteriyorum hep. Hatta surekli sakalli ve benle ayni yas olanlara abi diye hitap ederim. Sonra yaslarini ogrendigimde kendi yasimi hep komik olmasin diye 2-3 yas kucuk soylerim
Bu arada oldugun yasdan kucuk gostermek aslinda erkeklerle iliskilerde moral bozucu olsada, kadınlarla iliskilerde her zaman + bi puan
son olarak, bildigim kadariyla oyle bi ilac yok.
Turkiyede pek bilinmiyor fakat google da "Shoe lift" diye aratirsan pek cok kaynak bulabilirsin. Kesin Amazonda olmasi lazim.şu ayakkabı lyft leri için link atabilirmisin bişey bulamadımda
hımm peki bakarım bu sade amazonda mı var[DOUBLEPOST=1577195001][/DOUBLEPOST]Turkiyede pek bilinmiyor fakat google da "Shoe lift" diye aratirsan pek cok kaynak bulabilirsin. Kesin Amazonda olmasi lazim.
bide site yabancı olduğu için pek bişey anlamıyomTurkiyede pek bilinmiyor fakat google da "Shoe lift" diye aratirsan pek cok kaynak bulabilirsin. Kesin Amazonda olmasi lazim.