Köpek vücut yapmış

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jevric
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
felaket birşey olmuş bu, sokakta karşıma çıksa naparım bilmiyorum :D karnıda baya ince belkide fotoğrafa vakum yapmıştır :D
 
geçenlerde duymuşunuzdur bir iğne çıktı vururunca kendinizde yağlar eriyior kaslar gelişiyor vs sitede başlığı vardı
benim bildiğim o iğne bu hayvana vurulmuş
yazık günah
 
:) Her gördüğümde komik olduğu için görüyorum köpeğin tipine bir bakın ya hu.

Esas duygum ise bu köpeğe acımak.

Neyse, bu klasik bir resim bildiğim kadarıyla daha önceden forumda verilmişti;
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/arkada-lar-k-pek-ald-t11639.html?t=11639

Ek: Ya bu köpeği her fırsatta kullanıyor bizim medyamız hatırladığım kadarıyla en son almanlar kas geniyle ilgili bi buluş yaptıklarında tvde gene bu resim vardı. 2-3 ay önce oldu bu olay. Ondan önce de başka haberlerle verilmiş bakın eski başlığa.
 
Son düzenleme:
gercekten üzüldüm köpek adina. Kendini ifade bile edemeyen bir mahlukatin genleriyle bu kadar oynamak, dur yapma demekten aciz bir hayvana bu eziyeti cektirmek ancak akilsizlik isidir. Insanligimdan ve bu sporu yaptigimdan utandim. Bunu yapan da köpek mamasi yiyor mu acaba.
 
Köpeğin bakışları zaten trajikomik kelimesini farklı bir boyuttan idrak ettiriyor insana.

Ayaz senin yazında çok duygulu olmuş, katılıyorum. "...kendini ifade bile edemeyen mahlukatin genleriyle bu kadar oynamak...." olmaz.

Ama "bilim" bunu hep yapıyor, biz bilim adamı olsak bizde yapardık belki. Yani çokta karşı değilim yüreğim kabul etmese de çünkü bunun önüne geçemeyiz geçemeyiz geçemeyiz. Maalesef gerçek bu. Kobay hayvanları düşünün, üzerlerinde uygulanan herşeyden bîhaber türlü hastalıklara ve işkencelere maruz kalıyorlar o fareler maymunlar köpekler vb... Keşke hiç ama hiç olmasa.

Hoşumuza gitmese de hayatın ve bilimin acımasız ama acınası yüzü bunlar.
 
Son düzenleme:
Etik denen bir şey var, bunu yapmak, bakıp eğlenmek garip.
Bir zamanlar insanlar içinde büyüyen yavru bir ayının aynaya bakınca korktuğunu görmüştüm, sebebi ise kendinide bizim gibi zannetmesi. O zaman anladımki iyi ya da kötü şeyler yapsakda varlığımız bile çoğu zaman onlar için zarar. Onlara doğal hayatlarına dokunmadan yardım edelim, zararın neresinden dönersek kardır.
 
arkadaşlar uzun zamandır bu köpeğin sadece fotoları internette geziyor. Hiç fake olma olasılıgı yok mu? Gerçekten boyle bir köpek olsa illaki bir videosu olurdu. boyle bir videoya rastlayan var mı? Ben bu havyanı videoda görmediğim sürece benim için sadece bir fotoshop harikası olarak kalacaktır.
 
benimde arkadaşım silivride bulldog köpeğine boldenon yapıyodu melek gibi köpek oldu canavar ama köpeğin yanakları çok büyüdü çok sarkık ve kötü duruyo ama kaslar o biçim 2 günde 1 boldenon 50 mg. + 1.5 tavuk verip koşu bandında koşturuyodu resini bulursam eklerim
 
Google da primbolanı araştırırken köpeklerde yapıldığını öğrendim. Gerisini siz düşünün
 
Back
Yukarı