Köpeğim var kas yapmasını istiyorum...

Ciddi CEvap Yazan Arkadaşlar azınlıkta (:

Bende pitbull sahibiyim. Ağırlık yelekleri var köpekler için .

Onlardan al ben zamanla artırdım suan 20 kg ile gezdiriyorum . ( zaten kendisi 20 kg nerdeyse :D ) 10 kg ile de lastiğe asıyorum . Çok sağlam oldu. Etrafta gördüğün boş pitbullardan değil ama tabi insan yemez. uysaldır . Ama köpek gördüm mü yandın (:

Ciddi CEvap Yazan Arkadaşlar azınlıkta (:

Bende pitbull sahibiyim. Ağırlık yelekleri var köpekler için .

Onlardan al ben zamanla artırdım suan 20 kg ile gezdiriyorum . ( zaten kendisi 20 kg nerdeyse :D ) 10 kg ile de lastiğe asıyorum . Çok sağlam oldu. Etrafta gördüğün boş pitbullardan değil ama tabi insan yemez. uysaldır . Ama köpek gördüm mü yandın (:

Acaba köpeginiz de hosnut mu bu agırlık mevzusundan ? :)

bench_O

2 Doberman Sahibiyim 1 dişi 1 erkek Boynuna ağırlık ve Bol bol kosu ben yokus yukarı kosturuyordum arkadasımın kedisi vardı o onden gıdıyordu yorulsalarda pes etmıyorlardı ve zamanla kedi olmadanda yokusu azimle cıkıyorlar beslenmeyede dikkat etmek lazım .

Aman sakın yavruyken ağır spor yaptırma kalça çıkığı bile yapabilirsin.1-2 yaşına gelince göğüs tasmasına araba lastiği yada başka ağırlıklar takıp koşturabilirsin.Özel tasmacı var ağırlık tasması yapıyor ondan alabilirsin.Köpeğin vücut geliştirmesi bizimkinden daha kolay hatta sadece koşuyla bile yeterli gelişebiliyor.
Ama tekrar diyorum kemik gelişiminin bitmesini beklemen lazım yoksa yazık olur köpeğe.Şimdilik sadece koşsun dişleri değişincede bez falan çekiştirmece oynarsın.Ben yapıyorum hala çekiştirme hep sen kazanırsan güçlü olduğunu da anlar.

Antremandan sonra whey ver optimum olsun, gece yatarken de casein kullanırsa çok etkili olur. Ayrıca kendin program yazma bence profesyonel hocadan yardım alırsan daha iyi olur. Her gün tek bölge çalıştırabilirsiniz

Benim de dogo argentinom var (dişi) .. Kasabın verdiği kemikleri kaynatıp suyuna ekmek karıştırıyorum.. En kalın kemikleri bile çatır çatır yiyor :) Kemik olmazsa yoğurt+ekmek vs.. veriyorum.. Yavan ekmeği de seviyor.. Günümün yaklaşık 2 saati onunla gezip oynamakla geçiyor. Kaslanması için özel bir şey yapmadım.. Biraz genetik özelliklerine bağlı.. 7 aylık hali işte :

http://www.pitbullx.com/forum/viewtopic.php?f=74&t=27915

Back
Yukarı