[DOUBLEPOST=1446569177][/DOUBLEPOST]Valla yasim 16 erenglik falan ondan diyorlar 12 yasinda falan yoktu bunlar sonra yavas yavas buyudu simdide sıkılastirmaya calisiyorum.Ergenlik döneminde bendede beze gibi birşey olmuştu 1 yil sonra kendiliğinden geçmişti o tarz birşey olabilir büyük cogunlukla
Aynen gobek altinda ve gouste yaglanma var ki boyum 185 kilom 70 yani degisik bir durum ben yaza kadar baya bir degisirim gosulerim duzelir omuzlar genisler kollar buyur bacaklar guclenir diye dusunmustum ama bu genetikle zor gibi :/hocam daha seviye 1 .
ergen erkek çocuklarının %60 kadarında oluyor diye hatırlyorum.
21 yaşından sonra dert et yağ oranın şu an biraz yüksek gbi duruyor . sıkıntın çoğu yağ oranın düştükçe geçicektir gibi düşünüyorum.
göğsün geliştikçe biraz da kamufle etmeye başlayacaktır diye düşünüyorum.
Aynen ama ben bu yag oranimi bulk yaparken nasil dusurebilirim. Yag yakimi fazla olsun diye ve daha iyi gelistirdigini dusundugum icin fullbody calisiyorum bide olabildigince temiz beslenmeye calisiyorum ama kalorim kilo alabileceğim sekilde yani fazla . Bu durumda yag yakimi soz konusumu ?Genetik diyip arkasina saklanma
18-19 yasinda bem ergenlikten ciktim diye bir olay da yok.(nadirdir)
19 yasimdayim az miktarda ben de var yag orani dusunce biraz daha az oluyor ama meme dokusunun sismesinden ziyada o bolgede yag olmasi.gemetik faktorvolarak orda yaglanmam biraz daha fazla olabilir ama dert edilecek bir sey degil.sen de beslenmene/antremanina dikkat et yag oranin dussun sikintin senin gozunde tamamen bile gecebilirm
Mevzu kilo vermek degil zaten yag oraninin dusmesi
O zaman ya zayiflayacagim ya da yaglari takmayip kilo almaya devam edecegim simdi zayifim diye sikayet ediyorum kilo vermek istemem ama yaglarda cidden cok kotu. Yani skinny fatlik isin icinden cikilmaz bir durum. Duzenli ant yapiyorum ant ile calistigim bolge gelismiyormu yani o zaman neden ant yapiyorum cok sacma ?Kesinlikle degil.fazla kalori aliyosan yag yakmi yoktur.(Dogal kisiler icin)
Definasyon beslenme ve definasyon antreman programi uygula yararini gormeye baslayacagini dusunuyorum.[DOUBLEPOST=1446632701][/DOUBLEPOST]Baklavalari kaybolmus kisi artik bulkta degildir o artik sismandir.
Aslında son durumu belli etmek gerekirse göğsümde yağda artış varmış ve liposuction ameliyatı ile güzel sonuçlar aldım. Meme bezlerinde büyüme yokmuş jinekomasti ameliyatına gerek kalmadı.Konu başlığı düzeltildi "Jinekomasti var mı ??? (Acil)" --- "Jinekomasti var mı?" oldu. Ölüm kalım meselesi değil neyin acili bu? Sıkıntılı gözükmüyor göğüslerin yağ oranın yüksek olduğundan olabilir.
Sevindim adına, güzel bir beslenme programıyla yağ yakarsan liposuction işlemine göre uzun vadede daha sağlıklı olursun. Kolay gelsin.Aslında son durumu belli etmek gerekirse göğsümde yağda artış varmış ve liposuction ameliyatı ile güzel sonuçlar aldım. Meme bezlerinde büyüme yokmuş jinekomasti ameliyatına gerek kalmadı.