jinekomasti sahibi olmak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bu jinekomasti yüzünden bi ara gerçekten psikolojim bozulmuştu,havuza giderken herkezin göğüslerime baktığını düşünyordum,tedavi amacıyla body'e başladım yalnış olduğunu öğrendim ama en azından body o sarkıklığı %60-70 oranında geçirdi, şimdi en azından biraz daha göğüs kası sahibi gibi görünüyorum,artık atlet ve tişort giymekten çekinmiyorum biliyorumki hem o kadar dikkat çekmiyor hemde o kadar kötü bir görüntü değil zaten benim jinekomastim genelde meme uçlarımda yağ toplanması şeklinde ,ameliyat olmaktanda biraz çekinmiyor değilim... ne yapacağımı bilemiyorum...benimle hiç aynı durumda olan varmı?

Forumda bu konuyla ilgili başlık istersen oraya bi göz at.

Benim sana söleyeceğim ise bunun cok fazla bir yolunun olmayısı sen zaten çoğunu sporla halletmiştin geriye fazla birşey kalmamış sonuc vücudunun kendisini yaptığı senn hormonlarınla ilgili birşey bu eğer hormon tedavisine cvp vermiyosanki son yöntem ameliyat kalıyor bundada korkulucak bir yön zaten sonucta gerektiğini düşündüğün için olucaksın...

Waideal ....yanlış anlama beni ama başlığın çocuk sahibi olmak gibi bişey olmuş..jinekomasti bi rahatsızlık kişisel çabayla elde edilmez o nedenle sahip olmak yanlış bi ifade olmamış mı!editletmeni öneririm

ameliyat olan arkadaslarimiz da var forumda lutfen mevcut basliklari kullanalim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı