Jinekomasti Olmayan Göğüs Yağları Nasıl Eritilir

Boyum 1.79 kilom 67 fakat göğüs bölgemde yağlanma var kalan kısımlarda yok. Bunun için doktora gittim ve jinekomasti olmadığını istersem estetik ameliyatı olup o yağları aldırabileceğimi söyledi. Ameliyat olmadan bu yağları eritmemin bir yolu yok mudur ? Sonuçta jinekomasti değil. Sürekli spor yapıyorum zaten ama aynı zamanda kilo almaya çalışıyorum. Sizce bunları kesip yağ yakımına odaklansam kurtulabilir miyim bu yağlardan ?

Tabikide kurtulabilirsin Karnitin Cla gibi ek besinlerde kullabilirsin
Bir fotoğraf atarsan ne durumda olduğunu daha net görebiliriz

https://i.hizliresim.com/m2OzEZ.jpg
https://i.hizliresim.com/EPGq3B.jpg
Bu şekilde
[DOUBLEPOST=1526048080][/DOUBLEPOST]
Bu arada fotoğrafta normalden daha az gözükmüş yağ oranı

Son düzenleme:
Paniklicek bir durum yok gibi biraz daha kas kütlesi ekleyebilirsin hatta
Hocam panikleme değil de tişört giydiğim zaman dışarıdan belli olması gerçekten çok rahatsız edici. Body tişört giymem imkansız zaten çok fazla belli ediyor. Biraz takıntı oldu bende düzelmeden rahat edemicem[DOUBLEPOST=1526049285][/DOUBLEPOST]
Ne tür bir çalışma izlemem gerekiyor kurtulmam için

Son düzenleme:
Yağ yakmaya çalışırsan zaten kilonda az çok zayıf görünürsün o yüzden biraz daha kilo aldıktan sonra yağ yaksan daha iyi olur

Aradığın şey sanırım bölgesel yağ yakımı :D ama üzülürek belirtmek zorundayım ki bölgesel yağ yakımı yoktur. Yağ oranın düşerse vücut yapına göre vücudun nerden isterse ordan yağ yakacak göğüs yağlarına da sıra gelecek bu sırada ama benim önerim kilonu bir süre sabit tutmak kardiyo ve ağırlık antrenmanlarını düzene sokman,(Görsellerden yola çıkarak iyi bir antrenman sistemin olmadığını düşünüyorum) sonra da duruma göre bulk ya da definisyon tercihini yapman olacaktır.

Aradığın şey sanırım bölgesel yağ yakımı :D ama üzülürek belirtmek zorundayım ki bölgesel yağ yakımı yoktur. Yağ oranın düşerse vücut yapına göre vücudun nerden isterse ordan yağ yakacak göğüs yağlarına da sıra gelecek bu sırada ama benim önerim kilonu bir süre sabit tutmak kardiyo ve ağırlık antrenmanlarını düzene sokman,(Görsellerden yola çıkarak iyi bir antrenman sistemin olmadığını düşünüyorum) sonra da duruma göre bulk ya da definisyon tercihini yapman olacaktır.
Kilo almamı engellemesin diye kardiyo az yapıyordum. Nasıl bir kardiyo programı yapabilirim kendime aynı zamanda karın çalışmaya da başlamak istiyorum. Zaten bu yağları kardiyodan başka düzeltecek birşey çok yok gibi. Bu arada 58 kiloyken de göğüslerim böyleydi kilo almamla çok büyümedi.

Back
Yukarı