Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bütün filmlerini keyifle izlediğim, medya ve basında hakkında çıkan haberlerde insan olarak çok mütevazi ve saygılı biri olduğu söyleniyor. Paylaşım için teekkürler.
insanlarımız genelde van damme filmlerini sever ama arada sevmeyenlerde çıkıyor
shownodese yıllaran beridir van damme hep aksiyon filmlerinde oynadı evet ama bütün filmleri aynı değil emin ol. türk televizyonları van damme in kickboksör,kan sporu,komite adlı birbirine benzer dövüş filmlerini sürekli yayınladıgı için insanlar bütün fimlerinin birbirine benzedigini zanediyor son zamanlarda jcvd adlı filmli vardı çok farklı bi filmdi. lejyoner filmi vardır orda nerdeyse hiç dövüş sahnesi yok. oynadıgı filmlerin hepsini izlemişimdir çoğunun hikayesi güzeldir ve vurdu kırdının yanında çok duygusal sahnelerde vardır filmlerinde.
sanırım başka bi başlıkta da yazmıştım van damme çok fanı olduğundan çok konu açılıyo; benim hemşerim haldun alagaş 2. kez dünya şampiyonu olduğunda van damme 7. ve ya 9. fln olmuştu biraz araştırsam bulurum ama uğraşamıcam şimdi ogun bu gündür anlaşamıyoruz van damme la
jean claude van damme hakkında yazanlar belçikada şampiyon olduktan sonra orta siklette avrupada şampiyonluk yaşadı. kazandıgı bütün maçları ilk raundda nakavtla kazandı.ayrıca dünya 7.ligi oldugunu bilmiyordum teşekkür ederim.
JCVD'ın sevdiğim iki tane filmi var: zaman polisi ve evrenin askerleri 1
o iki filmde gerçekten güzel oynuyor ve filmler de gerçekten güzel
ama şu kan sporu ve onun benzeri filmleri hiç sevmiyorum.