iyi yıllar

Coleman

Üye
herkezin yeni yılını en içden dileklerimle kutlar sağlıklı mutlu seneler dilerimmmmmmmmmmm........... :D :D :lol:

Herkesin yeni yılı kutlu olsun inşallah önümüzdeki yıl herkesin beklentilerini karşılayabilecek bir yıl olur :D

Bende danimarkadan hepinize yeni yiliniz kutlu olsun derim :)

Almanyanin ruhsuz sehrinden mümtaz sahsiyetlere ve ruhunda sporu kalbine nakseden üyelere saygilarimla Yeni Yillarini Kutlar Allahdan sevgi ve sabir dolu bir hayatin onlarla ve bizlerle gecmesini murad ederim.

herkese yenı yılda bol olculu ve defınasyonlu gunler dılerım.

naptiniz bakayim yilbasi gecesi ? :D

Despo dedi:
naptiniz bakayim yilbasi gecesi ? :D
dıyetı bozdum 2 lıtre kolayı hıc mola vermeden bıtırdım.kız olayına gıremedım cunkı bızım burada hayvan sevgısı gelısmemıs kızlarda.

Ben baska kente gittim, Kopenhag´a.. fena degildi, kizlar ardi ardi pesimde idi, O ordan bagriyor "Despoooooo" diye digeri ordan!! yeter artik dedim! Birakin yakami :D :D :D

Guardbody

Hehe nasil yani ? :D Hayvan gibi misin yoksa :) Saka ;)

Kiz nasildi Ecza ? Düdükleyebildinmi :D

Despo dedi:
Ben baska kente gittim, Kopenhag´a.. fena degildi, kizlar ardi ardi pesimde idi, O ordan bagriyor "Despoooooo" diye digeri ordan!! yeter artik dedim! Birakin yakami :D :D :D

Guardbody

Hehe nasil yani ? :D Hayvan gibi misin yoksa :) Saka ;)

Kiz nasildi Ecza ? Düdükleyebildinmi :D
sevgılı despo heralde bır hayvanlıgımızı gorduler dıye dusundum,yoksa bu aralar pek ıyı degılım.zaten kısa donla dısarı cıkılmayacak kadar hava soguk.net goremezler kasları.

Back
Yukarı