Iron Bull Grip Hakkında ( Daha Sağlam Kavrayış )

Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz ? Dambıl yada barların genişliği ince kalıyor ve güzel kavranmıyor. Bar, dambıl kalınlığının daha kalın olması kavramayı güçlendirir hareketleri daha rahat ve tam güçte yaparız diye düşünüyorum ince olunca tutmak için bileğimiz yoruluyor. Kalın olması bilek kaslarınıda çalıştırır mı ki acaba ? Düşünceleriniz neler.. Almayı düşünmüyorum fiyatı çok yüksek ama bunun benzerini temin edebilirim.

http://www.ironbullstrength.com/shop/

ironbull-tgrip-vs-manus-grip-vs-iron-bull-grip-vs-fat-gripz.jpg

ironbulloscardexter.jpg

gittiğim spor salonundaki tüm bar ve makinelerde var bunlardan.. daha rahat kavranıyor .. belirgin bir etki ya da fark var mı bilmiyorum ama spor salonundaki hocalar ve özelikle ön kol çalışan arkadaşlar çok daha etkili olduğunu söylüyorlar..

ön kolun daha fazla çalışmasını sağlaması diğer hedef bölgedeki verimin ve gücün azalmasına neden olur mu acaba ?

Vay be iyiymiş . Turkiye ' yede gelmesı ayrı hosuma gıttı .

bar kalınlıkları ince kalıyor ama bu da çok kalın..hele de resimdeki vg.cinin elleri büyük sayılır..
kalın bir kavramadansa ince kavramayı tercih ederim..kavrama gücüne olumsuz yansıyor ben de bu durum..

bar kalınlıkları ince kalıyor ama bu da çok kalın..hele de resimdeki vg.cinin elleri büyük sayılır..
kalın bir kavramadansa ince kavramayı tercih ederim..kavrama gücüne olumsuz yansıyor ben de bu durum..

Her nekadar on kol icin iyi oldugu soylensede bende de ters tepiyor.Kaldirdigim agirliklar ciddi anlamda dusuyor,

Back
Yukarı