ipod nano hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Veyron
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Veyron

Özel Üye
Arkadaslar bir arkadasımdan 2 gb lık ipod nano aldım.
kurulum cd si vesaire yoktu netten itunes programını indirdim ipod u görüyor ..

Benim sorum nasıl müzik yolluyacağım ben bu alete gönder send vesaire bir tuş göremedim bana yardımcı olacak birileri varmı??

Hallettim sorunu baya uğraştırdı ama .Başlık silinebilir veya başka sorusu olan varsa yanıtlayabilirim :D çözdüm iyice :D

Baslik kalsin, Ipodlar hakkinda sorulari olanlar buradan sorsun artik ;)
Bende simdi kardesime sordum, ondada Nano var. Sanirim ödemeli parcalari yukleyebiliyormussun. Bir sarki 8 DKR diyordu (2 YTL)

bnm sorum ipoda bişi göndermek deilde telefona uyar inş. başlığa :) sadece kızılötesi olan telefonlara bişiler göndermek için bilgisayara kızılötesi cihazı mı alıcaz :?: nerden alıcaz :?

Despo dedi:
Baslik kalsin, Ipodlar hakkinda sorulari olanlar buradan sorsun artik ;)
Bende simdi kardesime sordum, ondada Nano var. Sanirim ödemeli parcalari yukleyebiliyormussun. Bir sarki 8 DKR diyordu (2 YTL)

yoo her türlü parçayı yollayabiliyorsun mp3 wma

ll_ultraslan_ll dedi:
bnm sorum ipoda bişi göndermek deilde telefona uyar inş. başlığa :) sadece kızılötesi olan telefonlara bişiler göndermek için bilgisayara kızılötesi cihazı mı alıcaz :?: nerden alıcaz :?

önce hem kızılötesi hem bluetooth veya card desteği olan bi telefona yolla daha sonra kızılötesi telefona transfer et

Veyron dedi:
ll_ultraslan_ll dedi:

önce hem kızılötesi hem bluetooth veya card desteği olan bi telefona yolla daha sonra kızılötesi telefona transfer et
teşekkürler deniycem...

boxer dedi:
Ipod un özelliği nedir mp3 vs. sıradan telefonlarda çalıştırabiliyor?

sırada telefonlarda foto çekebiliyor ama hala insanlar Dijital fotoğraf makinaları alıyorlar

nedeni budur..

Back
Yukarı