Insanlarin sizi elestirmesi, baskalariyla cahilce karsilastirma yapmasi

Elos1988

Üye
Bugunlerde cevremde bikac densiz ve cahil yuzunden canim sılkıldi. 45cm yagli kolla 39cm parcali kolu gorup aaa onun kolu seninkinden daha buyuk diyen cahil insanlar keske biraz arastirsa. Ne yazik ki bu spordan anlamayanlar icin tek onemli sey, giydiginiz kiyafettin icini ne kadar doldurdugunuz. Rahmetli b. Anneminde 50cm kolu vardi. Cahillerden uzak bi spor hayati dilerim forumdaslar[DOUBLEPOST=1522449665][/DOUBLEPOST]Diger bi konu da, naturel olarak cabaladiginiz bu sporda, seni bi cahilin gelip dergilerdeki adamlarla karsilastirip aaa kac yilda bunu mu yaptin demesi. Gerçekten cok doluyum bu konuda =)

sen yine de şanslısın.arkadaşım var adamın kol 45 cm den fazla herif boyuda 185 cm fln çocuğu okulda koları 20 cm li tipler çocuğu eleştiriyorlar.daha ne diyim.bir de soruyoruz neden ülkede bu spor gelişmiyor diye.

Bazen sirf bu yuzden baska ulkede yaşamak istiyorum. Cevremde hem bi halt yapmayip hem de yapanlari acimasizca elestirme curetinde bulunan insanlar var. Gerçekten sinir bozucu. Kucucuk sinek mide bulandırıcı olabiliyo

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Bu arkadaşlar içten içe kıskanıp, kuduruyorlardır emin olun. Kafaya takmayın siz kendinizi beğeniyorsanız, kendinize yeterli geliyorsanız, yeterince çalışmışsanız bu tarz söylemler olacaktır. Eğere hakkınızda konuşuyorlarsa, zaten başarmışsınız demektir.

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Bu arkadaşlar içten içe kıskanıp, kuduruyorlardır emin olun. Kafaya takmayın siz kendinizi beğeniyorsanız, kendinize yeterli geliyorsanız, yeterince çalışmışsanız bu tarz söylemler olacaktır. Eğere hakkınızda konuşuyorlarsa, zaten başarmışsınız demektir.
Kesinlikle. Cok elestiri gizli hayranliktir. Artik ben de buna emin oldum

e kıskanıp, kuduruyorlardır emin olun. Kafaya takmayın siz kendinizi beğeniyorsanız, kendinize yeterli geliyorsanız, yeterince çalışmışsanız bu tarz söylemler olacaktır. Eğere hakkınızda konuşuyorlarsa, zaten başarmışsınız demektir.[/QUOTE]

Bir kız bana aynen şunu dedi:
2 senedir çalışıyosun niye onun gibi karın kasın yok?
Bahsettiği velet 50 kilo açlıktan karın kası çıkmış.
Ben ise 110 kilo obezken 80e indim alt karın kaldı bir miktar.
Ne yaparsan yap insanlara yaranamıyorsun.
O yüzden bunu diğer insanlar için değil kendim için yapıyorum :)

Bir kız bana aynen şunu dedi:
2 senedir çalışıyosun niye onun gibi karın kasın yok?
Bahsettiği velet 50 kilo açlıktan karın kası çıkmış.
Ben ise 110 kilo obezken 80e indim alt karın kaldı bir miktar.
Ne yaparsan yap insanlara yaranamıyorsun.
O yüzden bunu diğer insanlar için değil kendim için yapıyorum :)
2 yılda 30 kg gerçekten çok iyi azim.başarı

Cahil insanin dilinin kemigi yok arkadaşlar. Cem yilmazin beyni yok fikri var diye bi esprisi var ya onun gibi =) bak vucudun simetrisi olmasin ama 50cm kollarin olsun yag oranin %25olsun tshirtu lop lop doldur. O adama bodybuilding ci derler. Benim icin %18lerin ustu adam bodybuilding ci degil olsa olsa powerlifter olur. Ama gel de anlat

yapılması gereken cahil ile münakaşaya girmeden dış dünyadakilere kulak asmadan hayata istediğiniz gibi devam etmek aksi takdirde yaptığınız ve yapacağınız herşeyde mutsuz olursunuz.

Back
Yukarı