öncelikle kendimden bahsedeyim. 3 yıldır bu sporu yapıyorum. altyapımın iyi olduğunu düşünüyorum. bugüne kadar da steroid kullanmadım. ve 3 yıldır yaptığım çalışmalarımın en önemli kısmının önümüzdeki 3-4 ay olacağını düşünüyorum. çünkü artık fazla yağlardan kurtulup daha define bir görünüme ulaşmak amacındayım. boy:181 kilo:92 kollar:42 bildiğim ölçülerim bunlar
kollarım ve bacaklarım yağsız fakat bel çevresi sorunlu.
elimde bulunan ek besinler şunlar protein tozu(yeter miktarda)- bsn no-xplode(2 kutu)-scivation xtend(2 kutu)-muscletech hydroxycut hardcore x (2 kutu 210 luk)
üstatlardan ricam bu ürünleri nasıl kombine etmem gerektiği hakkında fikir belirtmeleri ve de isteğime ulaşmam için nasıl bi çalışma sistemini tavsiye ettiklerini öğrenmek.
ben şu şekilde çalışmayı planladım.
1. gün
göğüs+biceps
2. gün
kanat+trapez
kardiyo
3.gün
bacak
4.gün
omuz+arka kol
5.gün
kardiyo
setleri 4*15 olarak yapmayı düşünüyorum ve de 5 gün sürekli kendini tekrar edecek pazar günleri salon kapalı onun için ya evde kardiyo yapacağım yada yapmayacağım.
ilgi gösteren herkese şimdiden teşekkürler
kollarım ve bacaklarım yağsız fakat bel çevresi sorunlu.
elimde bulunan ek besinler şunlar protein tozu(yeter miktarda)- bsn no-xplode(2 kutu)-scivation xtend(2 kutu)-muscletech hydroxycut hardcore x (2 kutu 210 luk)
üstatlardan ricam bu ürünleri nasıl kombine etmem gerektiği hakkında fikir belirtmeleri ve de isteğime ulaşmam için nasıl bi çalışma sistemini tavsiye ettiklerini öğrenmek.
ben şu şekilde çalışmayı planladım.
1. gün
göğüs+biceps
2. gün
kanat+trapez
kardiyo
3.gün
bacak
4.gün
omuz+arka kol
5.gün
kardiyo
setleri 4*15 olarak yapmayı düşünüyorum ve de 5 gün sürekli kendini tekrar edecek pazar günleri salon kapalı onun için ya evde kardiyo yapacağım yada yapmayacağım.
ilgi gösteren herkese şimdiden teşekkürler