ilk kür planım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar kısmetse mart ayında başlayacağım 16 haftalık kürüm şöyle ; 16 hafta boyunca haftada 500mg enantathe(iran), 5 hafta boyunca anapolon pramit şeklinde(1-2-3-2-1), 10 hafta boyunca haftada 400mg deca(odeon);son 1 ay yani definasyona geçince haftada birer gün arayla boldonone ve winstrol(odeon).
bu arada unutmadan boyum 1.81 kilom 79 yaklaşık 1.5 senedir bu sporu yapıyorum.Yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
=SAYGILAR=

Hersey güzelde su anapolonu 4 hafta tutarsan süper olacka. zaten 4. haftadan sonra daha fazla yukarlarda tepinmez. Söyle yap daha iyi 1-2-2-1 yada 1-3-3-1 .

teşekkür ederim dexter bir sorum daha olucak son 1ayda winstrolün yanına boldanone mi daha i
yi okur yada primomu veya boldanone ve propionate mı yardım edersen sevinirim

Ben iki örnegi vereyim. TestostronPropionat+Winstrol ve Boldenon+Winstrol. Ama 4 hafta olmaz. 6 hafta mutlaka olacak. Boldenon 6 hafta alacaksan dozunu artirmalisin yoksa etkisi gec gelir.

Daha önce kür yaptinmi ?

Anapolun yanetkilerinden haberin varmi ?
Anapol diyorum cünkü digerlerine oran daha cok, iyi düsün.

arkadasin sen naptin yaa bu senin ilk kürun sa massalah sen naypiyon böyle ilac lari ilk kürda kulanacaksan 2 3 kürlerde napacan ???

ilk kür 250 mg her 5 gün Testosteron E en iysi !!!!!!!!!!!!!!!!!! olmali

DEXTER JACKSON dedi:
Hersey güzelde su anapolonu 4 hafta tutarsan süper olacka. zaten 4. haftadan sonra daha fazla yukarlarda tepinmez. Söyle yap daha iyi 1-2-2-1 yada 1-3-3-1 .
dexter adam ılk kurum yazmıs anapolondan bahsedıyo :D sen anlamadın galıba konuyu artı kac kalem ılac oldu ben sayamadım arkadasım sen ılk kurde bukadar yuklenme ve anapolunu sıteden bır oku ondan sonra gır gırceksen ama tavsıye etmıyorum anapolonu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı