ilk gün cok acil yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KeremMMA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar guc bela mma kursuna yazildim 1.5 saat sonra attekan var ama asiri heyecan ve utangaclik var tanisigim uok napicam yardim edin ve ilk bana ne ogretir musabaka falan yaptirtirmi salon icinde cok utaniyorum yardim[DOUBLEPOST=1420471148][/DOUBLEPOST]
Arkadaslar guc bela mma kursuna yazildim 1.5 saat sonra attekan var ama asiri heyecan ve utangaclik var tanisigim uok napicam yardim edin ve ilk bana ne ogretir musabaka falan yaptirtirmi salon icinde cok utaniyorum yardim
[DOUBLEPOST=1420471180][/DOUBLEPOST]Up. Up p

Son düzenleme:
Arkadaslar guc bela mma kursuna yazildim 1.5 saat sonra attekan var ama asiri heyecan ve utangaclik var tanisigim uok napicam yardim edin ve ilk bana ne ogretir musabaka falan yaptirtirmi salon icinde cok utaniyorum yardim[DOUBLEPOST=1420471148][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1420471180][/DOUBLEPOST]Up. Up p
Hangi şehir akdkg

Kardes ilk önce hocalarla tanışmaya çalış sonra antrenman da eslestigin adamlarla falan merhaba falan de seni dovucek değiller ya onlarinda ilk kez başladığı zaman olmuştur

Ilk gidiyorumya ne biliyim icimde bisey var hani ne biliyim iste ya utaniyorum bide arkadasta yok neyse gidicez artik

Ozguvenim yok ya ondan arkadasta gelmedi benle iyice dustuk sabah diyordum giderim nolcak falan simdi sakats geldim

Evet nie utaniosun.falan assadikler ucmuyor falan dedi daha gecen haftada kaydolan var dedi bisey olmaz merak rtme falan

Adam demiş işte kardeşim daha Niye utanıyorsun yada 1hafta git alışırsın sonra zaten böyle sorunun kalmaz

Back
Yukarı