işte vücut (bence):D sean cassidy

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QYPCHAQ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

QYPCHAQ

Üye
arkadaşlar sean cassidy adından bir adam,galiba model.adam olayı aşmış,vücut bana göre muhteşem ve tam olması gerektiği kadar ideal.işte benimn hayallerimi süsleyen vücut bu.tabi sizlerrin ideali farklı olabilir,herkesin amacı ve zevki ayrıdır sonuçta,ama bu vücut bana çalışırken gaz veriyo..bench_O işte fotolar.

Eklentiler

• 020403s0076hn.jpg
    020403s0076hn.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 1.666
  • Sean20Up-Close203_cassidy.jpg
    Sean20Up-Close203_cassidy.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 1.618
  • Sean_Cassidy.jpg
    Sean_Cassidy.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 1.702
  • Sean_Cassidy_08.jpg
    Sean_Cassidy_08.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 1.701
  • Sean_Cassidy_10.jpg
    Sean_Cassidy_10.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 1.698
  • SeanCassidy011.jpg
    SeanCassidy011.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 1.710
Çok güzel ve çok estetik. Herkesin genelde olmak istediği yağsız, fit ve ideal vücut tipleri. Bacaklarda iyidir ve ihmal edilmemiştir diye düşünüyorum.

acaba bizde böyle bir vücuda bir gün sahip olabilir miyiz,sizce steroid filan var mıdır bu vücutta?

benim body aynı böyle işte biraz daha zayıf vicdansız benden 1.5 sene geride ama paramparça ben onungibi olmaya çalışıom o benim gibi olmaya çalışıyo şuan

bence zor bir vucut gibi görünmüyo kollar 45 cm i geçmez diye düşünüyorum ve yağ oranı çok düşük birde adamımız yağlanınca iyice ortaya çıkmış vucut ama eminim ki herkesin isteyeceği vucut tipi 1-1.5 yılda sanırım böyle bir vucut elde ederim...;D

Bu dolgunlukta kaslara sahip, simetrik ve define vücudu yapmak oldukça zor bence.
Kas yapısı biraz değişik kür yapmış gibi. Kür yaanlaarın kas yapıları daha dolgun ve yuvarlak duruyor. Örneğin kol kalınlığınız kürlü biriyle aynı ölçüde de olsa kürlünün kollarının en uç noktaları dahi belirgin şekilde daha dolgun oluyor.

bence zor bir vucut gibi görünmüyo kollar 45 cm i geçmez diye düşünüyorum ve yağ oranı çok düşük birde adamımız yağlanınca iyice ortaya çıkmış vucut ama eminim ki herkesin isteyeceği vucut tipi 1-1.5 yılda sanırım böyle bir vucut elde ederim...;D

bu vücudu, genetiğin harika olmadığın sürece 1-1.5 yılda yapman çok zor.. emek verilmiş bir vücut. en az 3-4 yılda yapılmş ve güzel bir vücut...thums:

bencede en ideali bu tesekkürler.

Normal biri için değil 1.5 sene 3-4 sene bile belki bu kadar hafife almayın bu işi.
steroid işini de abartmayın yok yuvarlak oluymuş ne alaka adam yağlı demek o. öle olsaydı Türkiye gibi steroid cenneti olan Yunanistan,Tayland,İran,Mısır,Meksika ... ülkeleden dolu şampiyon çıkardı.
Bu işi genetik Allah vergisi hemen steroid deyipte kendinizi avutmayın.

başlık daha açıklayıcı olmalıydı..ismini ekledim..!!

üstten 4.resmi ele alacak olursak genetiğiniz süperse ancak 3-4 sene derim..çok uğraşılmış bir vücut..basite almamak lazım..

kendi kanaatim bunu yapmak için laylaylom yöntemler basit fitness yöntemleri değil ciddi ciddi hardcore yöntemler uygulamalısınız..sonra yağ yakarsınız fit olursunuz o ayrı..

bunu neden söyledim..ben çok şişmek istemiyorum diyenler olabiliyor..bunun kadar şişebilmek (nedemekse) için bile çok fedakarlıklara katlanmak zorundasınız..

komik ötesi bacakları var.Hatta katıldığı programda bacaklarıyla dalga geçmişlerdi.Siz siz olun bacaklara da önem verin sonra sizi kafaya almasınlar.

https://www.youtube.com/watch?v=yzPCfT80u3M videosuda burda.Adam en sonunda diyorki harika bir üst vücudun var ama bacaklarınla üst vücudun birbiriyle uyuşmuyor.

Son düzenleme:
bu vücut normal yollarla 3-4 yılda da yapılamaz. çoğu Türk bu vücudu yapamadan zaten genetik sınıra ulaşır.

valla o zaman adamı takdir etmek lazım,öyle veya böyle adam işi becermiş,rüya gibi bi vücuda sahip olmuş.

Back
Yukarı