Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar, Hydroxycut Hardcore ve nanox9; Bu iki ürünün orjinalini bulabileceğim bir yer var mı acaba?Kadıköydeyim bakmadığım yer kalmadı 2side yasaklı ürünler sanırım.Son çarem E-Bay; oraya da güven olmuyor, gümrüğe takılcak mı veya ürün orjinal mi diye.
Bu aralar yurtdışından bu ürünü veya ürünleri getirtmiş olanlar yardımcı olabilirler mi acaba?
Asimaniac bu ürünler yasaklı falan değil.Almak için dersen galeriadaki eczanede var snra cevahirdeki ezcanede bende bostancıda oturuyorum burda bi body salonu var orda da satılıyor
Asimaniac bu ürünler yasaklı falan değil.Almak için dersen galeriadaki eczanede var snra cevahirdeki ezcanede bende bostancıda oturuyorum burda bi body salonu var orda da satılıyor
Bu benim icin enteresan bir bilgi. Forumdan okudugum kadariyla bu urunlerin ithalatcisi yok. Ama bazi eczaneler bakanlik izini olmayan bu tur urunleri alenen satiyorlar, dogrumu anlamisim?
Hadi bahsettiginiz body salonunu bosverdik ama bu eczanelerin faturasiz urunler satip, isyerlerini riske atabilmelerini aklim almiyor.
Bu bilginin dogrulugunu konfirme edebilecek baska kimse varmi? Yada bu urunler bakanlik izinli/faturalimi? Oyleyse normal yollardan nasil temin edebiliriz? Cunki bu tur urunler satan Turkce sitelerde bircok urun bulunmuyor.
dostum sana yardımcı olabilirim tabi ürünleri ben satmıyorum yanlış anlaşılmasın ama bu ütünleri tr de yasal yoldanda bulamassın yani resmi ithalat yoluyla bilgi istersen forum kuralları içinde yardımcı olmaya çalışırım
Zaten yurtdisindan aldigin 2-3 kutu urune kimse karismaz. Burda pahalidir orda ucuzdur ordan alirsin zaten ayni urunden 3 taneye kadar gumruktede izin var.Ama sen alip burda o isin ticaretini yaparsan hem devleti kaziklamis hemde vergisini odeyen vatandaslari enayi yerine koymus oluyorsun. O urunleri getirmek ulkeye sokmak icin verdigin cabayi distributorlugunu almak icin versen cok daha hayirli olur hemde satin alanda guvenli bir sekilde alabilir.
dostum yanlış anlamaya devam ediyorsunuz benim satışla bir alakam yok bende bu sporla ugraşan biriyim ve forum incelersen bir çok arkadaşda benim gibi kullanmak istedigi malzemeleri bir şekilde temin etme yoluna gidiyor burda ürünü bulamama ve olanında fiyatının çok yüksek olması buişi tetikliyor yurtdışınadan getirme olayına gelince 3 taneye izin var demek yanlış olur yıllarca gümrük komisyonculugu yaptım o iş tane hesabı olmaz bedelsiz ithalatdır o onu rakamsal degeri vardır kaldıki bu getirecegin ürünlerden cogu muayene memuruda anlamaz yani ınsafına kalır bir başkası getirirken seninki takılabilir
Yok zaten sozum sana degildi hani bu isi yapanlara(eczane salon vs.) yonelikti.
Gumruk konusunda gida meddesi oldugundan bilemem dogrudur numune alimi gerekebilir ben genel icin soyledim yani simdiye kadar aldigim urunlerde 100euro alti olursa veya ayni urunden 3 tane olmadigi surece sorun olmadigi soylenmisti,