Ben 1 kutu bitirdim, tecrübelerimi paylaimak istedim... 8 haftalık definisyonun 5. haftasında başladım bu ürünü. Badimle beraber aldık ve ilk kullanımda arkadaşımda aşırı terleme yerinde duramama gibi durumlar olurken bende o kadar etki yaratmadı fakat antremanı diri çıkarmamı sağladı ilk zamanlar sonlara doğru tempo düşüyor gibi olsada bunu low karbo olayına bağlamak mantıklı geldi ( günlük 50 gr )
definisyonda 5. hafta kullanmaya başlamıştım... sonuçlar şöyle
5. hafta sonu = 2 cm bel
6. hafta sonu = 2 cm bel
7. hafta sonu = 1 cm bel
( omuz ve göğüste 2-3 cm lik kayıp dışında kollarda kayıp olmadı, bacaklar 2 cm inceldi )
Toplam definisyon boyunca 12 cm bel kiloda da 12 kg kaybettim, bunun 5 cm i burner sayesinde oldu demem ağır olur ama son haftalarda ziyadesiyle motive etti, aşırı tatlı bir tadı var bu da özellikle ben gibi tatlıya düşkün insanlarda iştah kapatıyor. Akşam 8 den sonra birşey tüketmedim günlük kg başına 1,8 gr proteinimi 5 er öğün halinde aldım aynı zamanda karbo da ilk zamanlar 2 gr idi son dönemlerde 0,5 e düştü ( arada dalgalandırdım )
Sonuç haliyle 4 pack i görmüş olmamın mutluluğu ile bu ürün ü kullanmış olduğumu belirtmek isterim. Kullandığım ürünler ( isolate protein - bcaa - glutamin - aminoacit - hydroxycut )
haftada 6 gün antreman ve min. kas kaybı için sabah kardiyo akşam ağırlık antremanı.
NOt : Ürün tek başına birşey ifade etmez, beslenme ve çalışmada herhangibir taviz ürünü boş yapar...