huzzy
Üye
bende koyayim bari dedim
spora baslangicim lise sinav doneminden sonra asiri kilo almamla basladi.baslangicta kilom 90kg di ama malasef elimde foto yok.yaklasik 3 ay yag yakimi odakli spor yaptim.dogru diyet yapamam ve yagli ev yemekleri yuzunden bu surecte ancak 6kg verebildim ve 84kg a dustum.ayni senenin yaz ayinda bir otelde sicagin bagirinda amele gibi 1.5 ay gibi bir sure calistim ve bu surec icinde 76kg a dustum
bundan sonra yine 80kg civarina ciktim ve spora tekrar basladim.1 ay sonra cekilmis fotolar:

bu surecte sadece protein tozu ve sonlara dogru kreatin kullandim 2 ay civari devam ettim yag yakimi yaninda gozle gorulur gelisme de kaydettim.yine 80kg civari kaldim.daha sonra avusturyadaki egitim hayatim basliyor
burada yaklasik 3 ay spor yapmadim ve suzulme donemim 72kg a kadar dustum
daha sonra evde barfiks bari, dumbelller ve p90x yardimiyla kendi basima spor yaptim.p90x i tam olarak uygulamadim antrenmani kendime gore duzenlenledim zaten 1 ay sorda da klasik bb programina gectim bu sekilde toplam 4 ay devam ettim. supplament olarak sadece protein tozu(syntha-6)(creapure multipower) kullandim beslenmeme dikkat etmedigim icin yine 73-74 kg civari bitirdim sonuc da aldigimi dusunuyorum yine:

(sicak foto)
yazin turkiyeye dondum ve 3 ogun mangal uzerine spor da yapmayinca tekrar 77 civarina ulastim.evde yaklasik 1 ay devam ettim ve 73 kiloya dustum
daha sonra spor salonuna yazildim beslenmemi ciddi sekilde duzenledim ve 3 aya yakin bir zamandir devam ediyorum kilom 77 ve bu 3 aylik sure icinde ciddi sonuc aldigimi dusunuyorum.supplament olarak bsn no-xplode,multipower formula 80(protein tozu),creapure kreatin kullandim fotograflarda biceps ve karin sicak!

yorumlari bekliyorum

spora baslangicim lise sinav doneminden sonra asiri kilo almamla basladi.baslangicta kilom 90kg di ama malasef elimde foto yok.yaklasik 3 ay yag yakimi odakli spor yaptim.dogru diyet yapamam ve yagli ev yemekleri yuzunden bu surecte ancak 6kg verebildim ve 84kg a dustum.ayni senenin yaz ayinda bir otelde sicagin bagirinda amele gibi 1.5 ay gibi bir sure calistim ve bu surec icinde 76kg a dustum

bu surecte sadece protein tozu ve sonlara dogru kreatin kullandim 2 ay civari devam ettim yag yakimi yaninda gozle gorulur gelisme de kaydettim.yine 80kg civari kaldim.daha sonra avusturyadaki egitim hayatim basliyor

yazin turkiyeye dondum ve 3 ogun mangal uzerine spor da yapmayinca tekrar 77 civarina ulastim.evde yaklasik 1 ay devam ettim ve 73 kiloya dustum

yorumlari bekliyorum