Holografik performans bilekliği

Bazı sitelerde rastladığım vaad ettiği şeyden şüpe ettiğim bir bilezik. acaba kullanan ve etkisini gören var mı forum sakinleri arasında?

efx%20bileklik.jpg

söz konusu bileklik şu yukardakidir.

sözde enerji artışı ve esneklik kazandırıyomuş kaslara. ama fiyatları bir bilekliğe göre çok pahalı 80-100 lira arası.

hiçbir işe yaramaz.. arkadaşta vardı orjinal amerikadan.. hiçbir etkisi yok.. psikolojik bir durum olsa gerek.. tavsiye etmiyorum paranıza yazık..

umudumuzu,gücümüzü,kuvvetimizi bir bilekliğe bağlamadığımız zaman inanarak o ağırlık kalkıcak başka yolu yok'u beynimizin en dibine kazıdığımızda performans zaten bayağı artar.Bu bilekliğe verilecek parayla somon alırım,yumurta alırım ,et alırım ben...

ilk denemede bu numarayı yemeyecek yoktur herhalde ama tamamen fiziksel bi olay, testi yapan arkadaşlar biliyor bu olayı.. kesinlikle almayın, pişman olmayın!

Bence herkes önyargılı yaklaşmış.Ben ürünü kullanmıyorum ancak deneme fırsatım oldu markası da power balance tı.Ürünün dengeyi artırdığı bir gerçek.Ayrıca ben daha sonra araştırdım bu ürünü dünyada kullanan sporcularda var mesela Christiano Ronaldo nun kolunda vardı birde ben geçen hafta Pascal Nouma nın kolunda görmüştüm.(Dans yarışmasında)

Ama ürün her üründe olduğu gibi Türkiye de pahalı.Yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi o paraya whey alınabilir.:)

Saygılar

Bır haber okudum kendı uretıcılerı acıklama yapmıs ıtıraf etmıs ıddıa ettıklerımızle ılgılı bılımsel hıc bır kanıtımız yok dıye..

atv ana haberde üretici firmanın ürünün gerçek bir etkisi olmadıgını kabul ettiğini gösteren bir haber çıktı hatta america da bir sürü insan dava açmak için hazırlanıyormuş. Dava açılacaklar arasında ürünün reklamını yaptığı için shaquille o'neal da oldugunu söylediler.

bu bilekliği üreten firma itiraf etti hiç bir mantığı yok .Testlerdede kanıtlanmıştır,Çogu sporcu bunu alır çünkü moda ve bilekte güzel duruyor :D

bir dönemin mıknatıslı bileklikleri vardı, hatta kupon karşılığında gazeteler bile vermişti
ona benzedi bu iş.

ONURS 1 ay once bazı ıthamlarda bulunmustun benım ıcın ve konusmustuk senınle..
Durum ne oldu nerelerdesın?..

ben10 bileklikleri daha faydalı sakat bi durumda mal gibi koca saati karşınızdakinin kafaya atıp bir kaç saniye kazanabilirsiniz

denenmedi ama tahmin edilebilir

ben de aldım bu üründen , zaten fiyatı da baya düşmüş. 17 liraya aldım orjinal amerikan efx. bana da reklamlarında vaad ettiği etkiyi yapacak gibi gelmiyor. Ama bileklik olarak en azından hoşuma gidiyor :) tabi 80 lira verip almış olanlar aynı hisseder mi bilemiyorum.

Back
Yukarı