iyi günler hocalarımdan bir program desteği istiyorum hacim için çalışmak istiyorum
18 yasındayım
68 kiloyu
4 .ayımdayım
---
forumda yeniyim çok fazla kişiyi tanımıyorum ama flexor hocamı bılıyorum ondan yardım istiyorum bana güzel gelişe biliceğim haci yapa biliceğim bir program yaza bilirmi eger zahmet olmassa baska hocalarım varsa onlardanda yardım istiyorum tessekur ederim herkese
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:56 ----------
edit bulamadıgım için cevap olarak ekliyim dedim yenı aklıma geldi kendi programım
----
1.gün
-gögüs
- pazu
2.gün
- arka kol
- omuz
3. gün
- bacak
-sırt
olarak çalışıyorum 2 gün çalış bir gün dinlen sistemiyle çalışıyorum programımdan memnunum
istediğim sadece hocalarımın agırlıkları ve tekrarları söylemeleri hacim için
birde hareketleri en uygun sekilde söylemeleri tekrar tessekurler
18 yasındayım
68 kiloyu
4 .ayımdayım
---
forumda yeniyim çok fazla kişiyi tanımıyorum ama flexor hocamı bılıyorum ondan yardım istiyorum bana güzel gelişe biliceğim haci yapa biliceğim bir program yaza bilirmi eger zahmet olmassa baska hocalarım varsa onlardanda yardım istiyorum tessekur ederim herkese

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:56 ----------
edit bulamadıgım için cevap olarak ekliyim dedim yenı aklıma geldi kendi programım
----
1.gün
-gögüs
- pazu
2.gün
- arka kol
- omuz
3. gün
- bacak
-sırt
olarak çalışıyorum 2 gün çalış bir gün dinlen sistemiyle çalışıyorum programımdan memnunum
istediğim sadece hocalarımın agırlıkları ve tekrarları söylemeleri hacim için
birde hareketleri en uygun sekilde söylemeleri tekrar tessekurler