Hoca Sevgisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

by_impulse

Yeni Üye
arkadaşlar herkese merhabalar yaklaşık 6 aydır bb yapıyorum spor hocamı çok seviyorum ama bir türlü onu çok sevidğimi gösteremiyorum çok dertliyim hoca ben biriyle konusurken yanıma gelip konustuğum kişiye sarılıp gidiyordu yani tamamen beni kıskandırmak için bende hiç selam vermemeye başladım sonra hoca trip atmaya başladı gerçekten farkettim üzülüyor selam vermeyince bu böyle biraz devam ettikten sonra programın değişti hoca vucuduma felan baktı çok sasırdı diyebilirim çok atletik vücudun felan var dedi ama ben hırs yapmıştım hocaya karşı çünkü ilk geldiğimde ilgi sıfırdı vücut gelişince tabii ilgi artıyor sonra o selam vermeye başladı filan ama bu benim çok hoşuma gidiyor hocamın benle ilgilenmesi nasılsın demesi felan hep böyle olsun istiyorum ama bazen ollmuyor bazen oluyor ah bi rahatça hocayla konussam baba oğul gibi olucaz da olmuyor işte...
biliyorum saçma konularda dertleşme yapıyorum kusura bakmayın size sorum hocamın haziranda doğum günü var ona güzel bir hediye almak istiyorum onu mutlu etsin aramızdaki bağ güçlensin istiyorum 2 tane eşoftmanı var :D diyorum bi tane daha mı alsam :D ya da pasta mı alsam ? sizin yorumlarınız neler ?

Hoca erkek siz bayan mısınız cidden merak ettim de...

:D cinsiyet belirtseydin sen ve hocanin daha mantıklı olurdu burdan bakınca ben erkek erkeğe ilgi gibi anladim tabiki yanlişsa kusura bakma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı