Yağ yakımı için bir şey almayı düşünmüyorum. Biraz bakındım. Hidrolize whey bcaa ve glutamin almayı düşünüyorum ancak kazeine de gerek var mı bilmiyorum yoksa glutamin zaten yerini tutar mı? Bir de nasıl kaçar gram ne zaman kullanmam gerekirdi bunları almış olsam. Yardımcı olabilir misiniz?Anladiğim kadariyla yağ yakimina yönelik bi spor yapiyorsun izole protein tozu kullanabilirsin yaninda yağ yakimi yaparken kaslarini koruyabilmen ve toparlanman icin bcaa glutamin kombinasyonlarini kullanabilirsin bütçeni bilmiyorum ama multivitamin ve omega 3 takviyesi kullanmanda bu süreçte vucut direncini arttirman kalp damar sağliğini koruman icin cok faydasi olacaktir. Bence bu takviyeler spor hayatin boyunca olmazssa olmazlarindir haricen yağ yakimini hizlandirabilmen adina l-karnitin cla kombinasyonlarini da kullanabilirsin. ben sana bir kaç tane ürün linki birakayim alta incelersin sormak istedigin bi sorun olursa her zaman yazabilirsin.
https://m.supplementler.com/urun/isopure-zero-carb-whey-protein-2000-gr-6419 https://m.supplementler.com/urun/sci-mx-bcaa-intra-hardcore-480-gr 6470 https://m.supplementler.com/urun/scitec-l-glutamine-powder-600-gr- 5991 https://m.vitaminler.com/urun/natures-supreme-multivitamin-for-men-60-kapsul-7086 https://m.vitaminler.com/urun/natures-supreme-omega-3-1000-mg-60-kapsul-7082 https://m.supplementler.com/urun/sc...reme-tonalin-cla-120-kapsul-kombinasyonu-7434
Şimdi spor duzeyinize beslenmenize bağli olarak oranlarda kullanimda değişiklik yapilabilir tavsiye edilen oranlar protein tozu antrenman sonrasi 1 olcek bcaa antrenman duzeyiniz ortalama 2 saati buluyorsa antrenman esnasinda 1 olcek olarak kullanilabilir. Ya da 15 20 dakika oncesi 1 olcek seklinde kullanilabilir. Glutamin spor sonrasi ya da gece yatarken 1 olcek olarak kullanabilirsiniz. Spor yapmadiginiz gunlerin gecesi Kazeinde gece protein sentezinin devam etmesi uykuda buyumeyi desteklesin isterseniz kullanabilirsiniz herhangi bi zarari olmaz spor yaptiginiz gunlerde kazein kullanmanizi tavsiye etmem cunku o gun kaslar en iyi tempoda buyumeye calisacaktir kazein sut proteini oldugundan dolayi bu durumu yavaslatacaktir. Onun icin off gunler tavsiye ederim.Yağ yakımı için bir şey almayı düşünmüyorum. Biraz bakındım. Hidrolize whey bcaa ve glutamin almayı düşünüyorum ancak kazeine de gerek var mı bilmiyorum yoksa glutamin zaten yerini tutar mı? Bir de nasıl kaçar gram ne zaman kullanmam gerekirdi bunları almış olsam. Yardımcı olabilir misiniz?
Guzel bi ürün bu aromasi da gayet başarili tek dezavantaji servis sayisi oranlari da değerleride gayet guzel Protein ağirlikli beslenemiyorsan gunde 2 olcek olarak alabilirsin protein tozunu. Gayet duzgun bir beslenmen varsa evet 1 er ölcek alman yeterli olcaktir hedeflediğin yolda başarilar ne zaman istersen elimden geldiği kadariyla yardimci olmaya çalisirimHocam kazein konusunda gerçekten aklımdaki soru işareti gitmiş oldu çok teşekkür ederim. Protein tozunu ne kadar ne zaman kullanmam gerek?
https://m.supplementler.com/urun/optimum-platinum-hydrowhey-1590-gram-5013
Şöyle bir toz var mesela Bir ölçek 39 gram bunun 30 gramı ise protein. Antrenman 2 saati buluyor. Glutamin ve bcaa günde 1 er ölçek mi?
Çok teşekkür ederim.Guzel bi ürün bu aromasi da gayet başarili tek dezavantaji servis sayisi oranlari da değerleride gayet guzel Protein ağirlikli beslenemiyorsan gunde 2 olcek olarak alabilirsin protein tozunu. Gayet duzgun bir beslenmen varsa evet 1 er ölcek alman yeterli olcaktir hedeflediğin yolda başarilar ne zaman istersen elimden geldiği kadariyla yardimci olmaya çalisirim![]()