Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet arkadaşlar hani bazı genetik mucize arkadaşlar vardır ne yerlerse yesinler hiç yağlanmazlar daima definedirler hacim alamazlar ama hep fit olurlar hep özenmişimdir öyle insanlara.Şuan definasyon diyetinde olduğum için gözümün önünden sürekli tatlılar kekler pizzalar geçmekte
Eğer hiç yağlanmıycak olsaydım bugün muhtemelen yiyeceklerim şunlar olurdu.
Akşam yemeğinden sonra tereyağlı patetes püresi ve 1 porsiyon cevizli baklava vücuda öldürücü darbeyi atmak için yeterli sanırım.
Aslında canınızın bir şeyler çekmesi güzel örneğin benim canım kolay kolay hiç bir şey çekmez, mesela dondurma en sevmediğim şeydir, işin ilginç tarafı genetik olarak kilo alamayan biriyim
sevgili bodysoft yazdığım liste tamamiyle hayal ürünüdür ama emin ol o listenin 3 katını dahi yiyebilirim o denli iştahim açıktır ama 8 haftadır definasyondayım malum 100 gr karbo alıyorum günde
forumdan daha nice extreme menüler çıkacaktır emin ol
ben hayatımı karbonhidratlar üzerine kurardım ne biliyim sabah kahvaltısında fırından sıcacık pide gelicek yanında kavurma kasar peynirini of diyeti bozmadan cıkam topicden
özgür bey çok güzel bir konu başlığı bulmuşsunuz tebrikler
sabah kahvaltısı:
tabi ki kahvaltı etmezdim
3 saat sonra,
tüm ekmek et döner yanında patates kızartması
3 saat sonra 1.5 porsiyon kuşbaşı kaşarlı pide üstüne de künefe
3 saat sonra 1.5 porsiyon beyti kebab arkasından 5 parmak kemal paşa tatlısı
gece yatarken, bir adet büyük boy dominostan mexicano pizza
rüyamda da duble iskender
kilo alan bir yapım var o yüzden fazla kaçırmamaya dikkat ediyorum sporla fazlalığı dengeliyorum ancakkk hiç kilo almasam dağı taşı bile yerim yemek gibi güzel şey var mı dünyada ya
bende tam aksini istiyorum kilo almak için gece makarna patates kızartması falan yiyorum ama kilo alamıyorum kahvaltıda arada sucuk ve çemen yiyorum hergün makarna yiyorum bnde kilo almak istiyorum ama alamıyorum
sabah bir kangal sucugun yarısını tavada yapar ekmegi yagına banabana yerdim üstüne kaymak ve bal iyi giderdi.. burgerla mc arasında mekik dokur bicepslerim ve çenem ağrıyana kdr hamburger yerdim patateslerin üstüne patatesler görünmeyene dek mayonez sıkardım. evde film izlerken 3 tane aile boyu cips bitirir deli gibi cola içerdim.yatarkende süt deyil iskender yer öyle yatardım. ama bunları düşünmek istemiyorumkafa_ güzel hacimli bir vucudun yagsız kas kütlesi oldugunu hepimiz biliyoruz pes etmek yok devam diyorum... herkeze başarılar saygılar.