Hiç Para Sıkıntınız Olmsa BB de Neler Yapmak İsterdiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umut-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

umut-

Üye
hiç para sıkıntısnız olmasa BB de neler yapmak isterdiniz

Hangi eksiklerini gidermeye başlardınız

Benim hiç para sıkıntım olmasa

Kendi salonumu kurar

1 Doktor
1 Farmakoloji uzmanı
2 Personel Tranier
Sağlam bir Suplement Listesi
5-6 günlük Sağlılık bir Antrenman Programı Yapardım ...

Akşam işten yorgun halde çıkıp, alelacele hazırlanıp, antrenmanı çok geç kalmamak için bir an önce bitirip, antrenman sonrası öğünümü yapıp, yatmak ve tam dinlenemeden sabah erken saatte işe gitmek...

Para sıkıntım olmasa işi bırakır, sakin sakin rahat rahat antrenmana giderdim.

Hiç para sıkıntım olmasaydı bi prof.doktor tutar iştah açıcı özel bi ilaç kullanırdım özellikle sabah kahvaltısı için.(eminin özel birşeyler vardır pahalı mesela messi barcelona dr.larından böle birşey istese adamlar yoktan türetirler..Ş.L maçından önce messinin dişi ağrıdığı için özel bi ilaç kullanıldı..)Ardından temiz bi salon kurup bi arkadaşımla ve özel antrenörümler çalışırdım.ve en kaliteli gainerlardan alıp istediğim kiloya ulaşıncaya kadar doldura doldura kullanırdım günlük 300 gr mesela.En kaliteli protein tozunu alıp kullanırdım.Ama biliyorumki çok pahalı özel bi iştah açıcı ilaç yaptırmak herşeye deva olurdu.Vee son olarak bir psikologdan yardım alarak body ilgimin ve motivasyonumun hiç bitmemesini sağlardım.birde Allaha dua ederdim çünkü o parayla değil.

ben de wrestler gibi düşünüyorum ,para kazanma derdi olmasa işi bırakırdım , sabahları rahat rahat kahvaltımı yapar 10.00-10.30 gibi antremana gider rahat rahat oraya,buraya yetişecem diye saate bakmadan antreman yapardım. sağlam antremandan sonra güzel bir yemek yer 2 saat vurup kafayı şekerleme yapardım. şekerlemeden sonra güzel bir ara öğün sonra keyifli bir yürüyüş. ama nerdeeee.....

Bir kere para sıkıntım olmasa okula kesinlikle gitmezdim.Şehiri terk ederdim.Lüks bir köy hayatım olurdu.Geri spora devam edeceksemde mükemmel bir şekilde bu sporu devam ettirebilme imkanım olurdu bu şartlarda......Birde ford ranger otomatik vites araba alırdım.

Back
Yukarı