Heroes

Film yayınlandıktan bir kaç saat sonra torrentler düşüyor piyasaya , beklemesi gerekenler ingilizce bilmeyen arkadaşlar alt yazılar 1 gün içerisinde çıkıyor genelde...

Dizi Amerikada hangi günler yayınlanıyor ve torrentlere Türkiye'de hangi gün düşüyor?
Yani Türkiye'de hangi gün indirebiliyoruz yeni bölümleri?

Bilgisi olan var mı?

Yanlışın olmalı Mestano.Bir sitede dizinin 22eylülde başlayacağından bahsediyordu.Şu anda 2.bölümün son partını indiriyorum.Merakla bekliyorum bakalım dizinin yeni bölümleri nasıl.Umarım beklediğimize değer.hyper_

Bonatschi uzun zaman olduğu için diziyi izlemeyeli biraz unuttum ama salı sabahı saat 10 gibi tüm linkler veriliyor, o saatlerde torrentta bulabilirsin. Buda link:

http://heroesgentr.blogspot.com/

Rpac nerede yanlış yaptım anlamadım, geçen hafta başladı bu hafta 2. bölümü yayınlanmıyor mu? 22 eylülde başladıysa sen nasıl 2.bölümü izliyorsun?

izlemeyeli uzun zaman olduğundan karakter adlarını unutmuşum.
heroes'da favori karakterlerim petrelli biraderler idi nedense ...;)
onlar dışında hiro nakamura'yı, bi de sarışın bi kadın var hani kafası gidip geliyor :D onu da çok seviyordum.belki sevdiğim başka karakterler de vardır ama hatırlamıyorum.çok kalabalıklar.

beyler inanmıcaksınız ama az önce garip bi gücümün olduunu kesfettim yoksa bendemi bi heroyum:S

saka bi yana az önce sezon 3 ilk bölümü izledim ve dizinin biraz su eski the 4400 cnbc e de yayınlanan diziye benzemeye basladıını farkettim izleyenler bilir bence iyice saçmaladılar ilk sezonu izledigimde hayran kalmıstım 2. sezon hayal kırıklıgı oldu 3. de öyle olacak gibi:(

Back
Yukarı