Herkesin Dilinde Olan Ve Çok İyi Bir Çıkış Yapan O Video..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AxiboY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AxiboY

Üye
Daha önce verilmediğini düşünüyorum yeni çıktı neredeyse ve dünyanın heryerinde konuşulmaya başladı bu dans stili nasıldır böyle :))

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=60MQ3AG1c8o&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

Bizde olunca apaci, disarda yapilinca gangnam style gibi suslu kelimeler, adaleti yok bu dunyanin :) Bizim apacilerin elinden tutulsaydi, sallarlardi ortaligi.Sahne gozumde canlaniyor:

Ilk apaci videosundaki genc kardeslerimiz havuz basinda, 2-3 aylik vucut gelistirme calismasi ve gerekli takviyeler ile (hehe) ve onlarca bikinili bayan, bizimkiler kopuyor, hatunlar havuzdan onlari izliyor ve daha sonra kop kop kop..Bayanlar dansa katilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizde olunca apaci, disarda yapilinca gangnam style gibi suslu kelimeler, adaleti yok bu dunyanin :) Bizim apacilerin elinden tutulsaydi, sallarlardi ortaligi.Sahne gozumde canlaniyor:

Ilk apaci videosundaki genc kardeslerimiz havuz basinda, 2-3 aylik vucut gelistirme calismasi ve gerekli takviyeler ile (hehe) ve onlarca bikinili bayan, bizimkiler kopuyor, hatunlar havuzdan onlari izliyor ve daha sonra kop kop kop..

Bizdeki apaçilerde yine yurtdışından çaldıkları figürleri sergiliyorlar :) İlk dinlediğimde bune böyle ya falan demiştim ama bağımlılık yapıyor.Paris vb birçok yerde gösteri yapıyor adamlar. Ayrıca şarkının türkçe anlamlarına baktıysanız pek kötü değil hatta iyi diyebilirim.Tabi göreceli kavram herkez beğenecek diye birşey yok ama PalStation'da bile 1.sıraya oturmuş birisi.

Bizdeki apaçilerde yine yurtdışından çaldıkları figürleri sergiliyorlar :) İlk dinlediğimde bune böyle ya falan demiştim ama bağımlılık yapıyor.Paris vb birçok yerde gösteri yapıyor adamlar. Ayrıca şarkının türkçe anlamlarına baktıysanız pek kötü değil hatta iyi diyebilirim.Tabi göreceli kavram herkez beğenecek diye birşey yok ama PalStation'da bile 1.sıraya oturmuş birisi.

Zevkler renkler olayi ancak ben halen bir fark goremiyorum, ha apaci ha bu cekik gozlu...

Ne kadar apaçi falan denilsede ben sampatik buldum bu adamı. Parodylerinide izlemenizi öneririm :)

Böyle birşey çok mantıksız,eğer gerçekse bu sesin çıkması için bir alet kullanılması lağzım.Yani bu ses insanların ürettiği yapay bir ses.
Böyle aşağlık insanlar var neyazıkkki,insanların akıllarını bulandırmak için her türlü yolu deniyorlar.
İnanmayın arkadaşlar.
Sözüm videoyu yapan tarikata.

Böyle birşey çok mantıksız,eğer gerçekse bu sesin çıkması için bir alet kullanılması lağzım.Yani bu ses insanların ürettiği yapay bir ses.
Böyle aşağlık insanlar var neyazıkkki,insanların akıllarını bulandırmak için her türlü yolu deniyorlar.
İnanmayın arkadaşlar.
Sözüm videoyu yapan tarikata.

tarikat ? hyper_ illuminati detected ne tarikatı :)

ben herşeyi geçtim.o koreli kızlar ne öyle yaa :) beraber olacagımı bilsem antrenmana gitmem 1 günlük. o derece :)

Back
Yukarı