Herkesin bakması gereken bırcok kısının problemı lutfen yardım etsın tecrubelı bırı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar yaklasık 4 aydır sporu yapıyom 17 yasında 60 kıloyum 57-5 tu basladımda spora 60 oldum ancak bırturlu hacım kazanamıyorum soylemesı ayıptır 2 gunde bır buyuk tuvalete cıkıyom cok sık genelde ıshal olarak acaba bı sorunmu var bunyemde tecrubelı bırı varmı aranızda ne yapmam gerekıyo spordan sogudum her ay o kadar para verıp bı sey alamıyosun ıstedıgını elde edemıyosun koyuyo bırakacam nerdeyse lutfen ılgılı arkadaslar yorumlasın herkesın yorumunu beklıyorum

2 gunde bır buyuk tuvalete cıkıyom cok sık genelde ıshal olarak

Cok sik mi? 2 gunde bir mi? Ishal mi? once ne yzdigin bir okunsun. Eger ishal vs sikintin varsa yediklerini gozden gecir ve bir doktora gozuk.

Herkesin bakmasi gereken ve bircok kisinin problemi olan nedir? Sorun cok size ozgu olarak duruyor.

Ayrica;

1- 4 ayda 2.5 kilo almissiniz, gayet iyi. 4 ayda ve 17 yasinda herkul'e donusmeyi mi bekliyordunuz?
2- Fotograf, boy ve spor gecmisi olmadan, insanlar muneccim degil ki cevap versin.
3- Body building ve ishal nasil bir araya gelebildi ? Sorununuz icin forum yerine doktora gidin.

öncelikle türkçenizi geliştirmek için sık sık kitap okumanızı tavsiye ederim. hacim alamıyorsanız ya yeterince çalışmıyorsunuzdur ya yeterince yemiyorsunuzdur ya da yeterince dinlenmiyorsunuzdur. ishal 2 günde bir çok sık kısmını düzelterek tekrar sorun. sorunun ne olduğu anlaşılmıyor.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu forum kurallarına aykırıdır
- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
- Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiş olabilir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı