hergün karın çalışmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zeze_17

Üye
Arkadaşlar ben hergün karın çalışıyorum baya taktım bu işi 6aydır spor yapıyorum bb yani ama göbeğimi birtürlü eritemedim benim sorum şu ben aklıma geldikçe karın çaşıyorum evde, işyerinde bunun kaslara herhangi bir zararı varmı? benim düşüncem sonuçta karın bölgesini küçültmek için uğraştığım için bir zararının olmadığını düşünüyorum siz nedersiniz?

yanlış. Ben yaptım şu an belim sakat. Doktor kas ağrıları var dedi ve uzun süredir hiçbir şey yapmama rağmen belim iyileşmiyor. Belimde daha öncede sorun yoktu sağlamdı yani. Göbeği eritmek için kardiyo gerekli . Göbeği eritmek için karın çalışmak artık klasikleşmiş yeni başlayan hatasıdır 6 ay sonra gülersin sende zaten :D Karını eritmek için kondisyon bisikleti öneriyorum, keşke beni de birisi zamanında uyarsaydı ah ah :/

Karnı eritmek ne kadar antreman yaprsan yap yedklrine dikkat etmdgn sürece önemli değil 7 akşam 7den sonra k.hidrat alma sabah iyi ye öğlen protein ağırlıklı. Akşam sebze yiyeblrsn ksmzse tavuk göğsü yiyebilirdin(yağsız oldgu için) antremani bana sorarsan 4 gün karın 3 gün bel çalış derim. Tabii daha iyi bilenler yol gösterebilir antrenman konusunda

anladım yaibo ama ben ilk spora başladığımda 87 kilo idim şimdi 74 kiloyum ve rejime devam ediyorum ama karın bölgesindeki yağlanmayı gideremedim ve tek çözüm olarak kilo veriyorum yağ oranını minimize ettikten sonra tekrar kilo almanın bi yolunu bulcam artık dahada elimden başka bişey gelmiyor

buraksaibot zaten kardiyoya asılıyorum artık yapacak bişi yok....ve karında çalışıyorum

CLA kullanın dynamitze marka kullanıyorum etkisini gerçek anlamda gordum. Kardiyosuz hiç birşey değil ama kardıyoyla beraber muhteşem.

Forumda bangir bangir bagiriyorlar, Bolgesel zayıflama yoktur diye siz hala anlamadınız :) Kafaniza sokun artık şunu. Mekik çekmeyle karnindaki yağları eritmez, Karin kaslarını geliştirirsin. Hergun cekmekte faydali degil haftada 3-4 gün aralıklarla çalış.

haftada 1 yada 2 çalışıyorum fazlasına gerek yok.yediklerine dikkat edersen ve dediğim gibi çalışırsan yeterlidir bence.Zaten bacak çalıştıgın zaman mideye vuruyor o gün dışında max 2 gun daha çalışşan yeterli olur

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :
Arama Kelimeleri :
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı