Herşey Ten Renginden Algılama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merabalar arkadaşlar sa öncelikle herkeze arkadaşlar ben lise 2 öğrencisiyim 1.76 boy 55 kilo bi cocuğum benim problemim ise tenimin esmer olması yani artık sıkılmaya başladım bu tenden hayatımı hep bi sorun haline getirmeye başladı kafamı bozmaya başlıyor okulda doğru düzgün rahat rahat gezemiyorum arkadaşlar arada bile dalga geçiyor kara zenci diye :( durumumdan cok rahatsız oluyorum özgüvenimi kaybediyorum arkadaşlarım beyaz beyaz cocuklarken benim kara durmam canımı cok sıkıyor bi kızla konuşsam konuşamıyorum belki ten rengim tuaf bakıyorlardır diye içime hep bi kuruntu oluyor arkadaşlar dalga geçse canım yanıyor üzülüyorum kendime napacağımı şaşırdım lütfen bi yardım edin

ya bırak kimseyi takma millet esmerlesmek için tonlarca para döküo sen kendinden esmersin daha noolsun

'Yaratılanı severiz Yaradandan ötürü' sözü milletimize genel olarak işlemiş olan bir sözdür, şanşlıyız ki memleketimizde ırkçılık,provokatörler dışında karşılaştığımız bir olay değil,bence kafana takmana hiç gerek yok ayrıca ülkemizin siyahilere karşı sempatisi su götürmez bir gerçektir. :)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
Daha önce benzer bir konu açılmıştır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı