Herşey Güzel Göbeğe Çare ? | Resimli

Öncelikle Herkese Merhaba, Forumu senelerdir Takip ediyorum ve Bu Konu hakkında bilginize ihtiyacım var

Boyum 1.85 Kilom 79.5 Yağ Oranım 7.7

Zaten Kilom yok Göbek kısmındaki yağlanmadan ötürü Problemim var, Cardio Yapmıyorum Göbek sorunumun Fitness yaparakda terletici bel kemeri ile eriyeceğini düşündüm ama 1 Ay oldu pek bir hareketlenme göremedim, Takviye olarak Protein tozu ve GRENDE 50 Calibre Kullanıyorum.

Yemek Düzenim, Sabah 3 Yumurta , Süt ve YULAF Ezmesi, Spor Sonrası BULGUR ve Tavuk ile günü kapatıyorum arada meyveler vs.

Sizin bana tavsiyeniz ne olur diyetemi girmem lazım yada takviye ile eritebilirmiyim ? Kaslı bi göbekten ziyade düz bir göbeğe ihtiyacım var :)

7bBv1v.jpg

hocam bence kalori hesabı yaparaktan şu besinlerle program yapmanızı tavsiye edereim : Yumurta beyazı lor peyniri tavuk gögsü ton balıgı lor yulaf ezmesi bulgur makarna ben pek meyve tercih etmiyorum sonuçta şekerde var hafta da bir kez yiyorum. Bunlar benim 20 kilo verirken kullandıgım besinler devam ediyorum daha

@bodykazm a bir şeyler ekleyeceğim. Öncelikle yağ yakacaksan mutfak terazisi şart ölçüp ölçüp yiyeceksin. Ama senin sorunun alt karınsa orada su da olabilir çünkü üsttekiler gözüküyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum oncelikle yag oraninin %7.5 ile yakindan uzaktan alakasi yok. Ve yuzde yag oranin tek hanelerdeyse o vucut daha sert ve kuru gozukur oncelikle bu yanlis durumunu duzeltmek istedim. Onun disinda kardiyo ve kalori hesabiyla istediklerine ulasabilirsin. Bol sans

Back
Yukarı