Hemoroid(basur) ağrısı.

byMaj0r

Üye
2-3 yıldır olan bir hastalık ilk evrelerinde biraz acı cektim sonra herşey normala döndü ağrı sızı yoktu. Geçen perşembe spor salonuna gittim herşey normal spor salonu cıkısı eve geldiğimde makatta ağrı ve sertlik hissetim 3 gündür böyle devam ediyor ağrı. Yani ameliyat çözüm ama ameliyat sonrasında daha cok sıkıntı ve tekrarlama şansı var ??. Bu durum geçicimi ağrısı geçsin yeter benim için bazı zamanlarda ağrı yapıyordu 1-2 güne geçiyordu bu geçmedii. :/ Stajım var birde yazın. :eek::eek:

Hocam en iyi bir doktora git ve bitkisel yöntemlere başvur

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belki beslenme aliskanliginiz yanlistir, bol yesillikli, bol baklagilli ve sivili beskeniyor musunuz? Gunluk rutin diskilama sirasinda pek ikinmaya gerek kalmadan hallediyor olmaniz lazim..
Genelde diskiniz, halk arasinda 'kangal sucugu' seklinde tabir edilen gibiyse durum basura davetiye cikariyor.

Hepsinden bagimsiz, agir squat vs tarzi haketler de basur icin iyi degil

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

Belki beslenme aliskanliginiz yanlistir, bol yesillikli, bol baklagilli ve sivili beskeniyor musunuz? Gunluk rutin diskilama sirasinda pek ikinmaya gerek kalmadan hallediyor olmaniz lazim..
Genelde diskiniz, halk arasinda 'kangal sucugu' seklinde tabir edilen gibiyse durum basura davetiye cikariyor.

Hepsinden bagimsiz, agir squat vs tarzi haketler de basur icin iyi degil

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
Beslenmeme dikkat etmiyordum bir sorunda çıkarmıyordu. Su an hala ağrılarım devam ediyor yaz sıcak suya oturma falan yapıyorum.Hadi bakalım geçicek inşallah.

Ağrılarım hafifledi rahat oturuyorum ama tam geçmedi. Doktor ameliyatla ugrasma dedi dikkat edersen sıkıntı cıkarmaz dedi..

Back
Yukarı