Öncelikle merhabalar değerli abilerim ablalarım sıkıntım başlıkta gayet açık olduğu üzere kilo alamamam 1.84 boylarındayım ortalama ve buna rağmen 57-58 kilo civarındayım kemiklerimde ince olunca yürüyen iskelet gibi birşeyim önceleri bunu pek umursamıyordum ama ta ki bu yaza kadar arkadaşlarım denize havuza gidelim dediklerinde abartısız utanıyorum gitmek istemiyorum kısa kollu giymekten utanır hale geldim yaz aylarından nefret eder oldum resmen neyse çok fazla dert yandım sizlere doktordan gerekli testleri yaptırmak için randevuyu bugün aldım sıkıntım şu midem patlarmışcasına yemek yiyorum artık kusacak hale gelmeme rağmen karnımın o açkenki guruldaması gitmiyor 2 saat geçmeden tekrar acıkıyorum tekrar yiyorum ama hala tık yok cidden yardıma ihtiyacım var body yapmak istiyorum ama cidden aşırı zayıfım biraz kilo alıp öyle başlamak istiyorum arkadaşlarımın kol bilekleriyle benim ayak bileklerimi kıyaslayıp dalga geçmeleri koyar hale geldi her türlü tavsiyenizi pür dikkat okuyup yerine getirmeye çalışacağım çok uzattım yazıyı okuyup bana yardım ettiğiniz için şimdiden teşekkür ederim sizlere.