Hedef Six Pack ....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Edepsiz48

Yeni Üye
Selamın Aleyküm Abilerim Kardeşlerim Sonunda Yağ Yakımı Günlüğümü Açtım Hayırlara Vesile Olsun Eskiden Verdiklerimi Karıştırmıcam Eskiler Eskide Kaldı Şuan Ebatlarım.....

Boy :172
Kilo : 60
Bel Cevresi :80 ( Biraz Yağlı)
Kol 36
Gögüs :96 ( Gögüs Yağlı)

Fotoğrafları Koyacagım 1 ayda 1 ...

Hedef : Siz Pack Olmasa Bile Göbek Ve Gögüs Yağlarını Maziye Gönmek ...

Şuan Havalar Sıcak Olması Nedeniyle Pek Çalışma Hissi Gelmiyor ve Bilgisayarcıda Calıstıgımdan Spora Vaktim Olmuyor Ama Yapabildigim Kadar Yapacagım Hiç Bilemediniz Evde Kol Gögüs Mekik Dumbel Filan Calıscam ...

Eger Antremana Gidebilirsem : 1 Saat Tempolu Yürüyüş ( Kardiyo)
1 Saat VG...

Beslenme Programım : (Kilom Yok Sadece Yağım Oldugundan Karatay Filan Yapmıyacagım :)

Gün İçerisinde En Fazla 3 Dilim Ekmek Yine 3 Ögün Yemek Bol Su Bol Şekersiz Türk Kahvesi ve Bol C vitamini Dolu Olan Meyve Suyu Proteinli ( Tavuk Süt Yogurt Yumurta ) Agırlıklı Bir Beslenme ....

Yasaklılar : Çips Kola Katı Yağ Tuz Fazla un ( 3 Dilim ekmekten fazlası) Şeker Fastfood .....

Haydi Hayırlı Olsun Kardeşlerim...

Haydi Hayırlı Olsun Diyelim ....

Eklentiler

• Fotoğraf009.jpg
    Fotoğraf009.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 349
Selamın Aleyküm Yarın İşallah Başlıyorum Diyetime Arson Diyeti Uygulayacagım ... 1 Günde 2000 Kalori Alacagım Bunun & 45 i Karbon(Meyve lerden ) % 50 protein( Yumurta Süt Peynir Tavuk) % 5 i yağ ( zeytinyagı) 2 hafta sonra 300 kalori azaltcam... 1700 kaloriye incirecem

Hayatım Meyveler Birazda Sağlıkla Karbonidratlar ve Proteinlerden Olacak...

Asıl Sorun Spor Ama Yapmaya Çalışaçagım

Selamın Aleyküm Diyete Başlamış bulundum sabah kalktım 6.30 da kendime şekersiz süt tozsuz nescafe gold yaptım 1 saat sonra cıktım peynirciye yarım kilo lor aldım geldim eve salatalık domatesi koca tepsiye yaydım 2 yumurtada haşladım yanına kase loruda koydum bi güzel yedim...

Edepsiz48, 81 adet neredeyse aynı içeriği sahip başlığı, kilitlenmesine ve daha önce kısa süreli banlanmasına rağmen tekrar tekrar açtığı için süresiz banlanmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı