Selamın Aleyküm Abilerim Kardeşlerim Sonunda Yağ Yakımı Günlüğümü Açtım Hayırlara Vesile Olsun Eskiden Verdiklerimi Karıştırmıcam Eskiler Eskide Kaldı Şuan Ebatlarım.....
Boy :172
Kilo : 60
Bel Cevresi :80 ( Biraz Yağlı)
Kol 36
Gögüs :96 ( Gögüs Yağlı)
Fotoğrafları Koyacagım 1 ayda 1 ...
Hedef : Siz Pack Olmasa Bile Göbek Ve Gögüs Yağlarını Maziye Gönmek ...
Şuan Havalar Sıcak Olması Nedeniyle Pek Çalışma Hissi Gelmiyor ve Bilgisayarcıda Calıstıgımdan Spora Vaktim Olmuyor Ama Yapabildigim Kadar Yapacagım Hiç Bilemediniz Evde Kol Gögüs Mekik Dumbel Filan Calıscam ...
Eger Antremana Gidebilirsem : 1 Saat Tempolu Yürüyüş ( Kardiyo)
1 Saat VG...
Beslenme Programım : (Kilom Yok Sadece Yağım Oldugundan Karatay Filan Yapmıyacagım
Gün İçerisinde En Fazla 3 Dilim Ekmek Yine 3 Ögün Yemek Bol Su Bol Şekersiz Türk Kahvesi ve Bol C vitamini Dolu Olan Meyve Suyu Proteinli ( Tavuk Süt Yogurt Yumurta ) Agırlıklı Bir Beslenme ....
Yasaklılar : Çips Kola Katı Yağ Tuz Fazla un ( 3 Dilim ekmekten fazlası) Şeker Fastfood .....
Haydi Hayırlı Olsun Kardeşlerim...
Haydi Hayırlı Olsun Diyelim ....
Boy :172
Kilo : 60
Bel Cevresi :80 ( Biraz Yağlı)
Kol 36
Gögüs :96 ( Gögüs Yağlı)
Fotoğrafları Koyacagım 1 ayda 1 ...
Hedef : Siz Pack Olmasa Bile Göbek Ve Gögüs Yağlarını Maziye Gönmek ...
Şuan Havalar Sıcak Olması Nedeniyle Pek Çalışma Hissi Gelmiyor ve Bilgisayarcıda Calıstıgımdan Spora Vaktim Olmuyor Ama Yapabildigim Kadar Yapacagım Hiç Bilemediniz Evde Kol Gögüs Mekik Dumbel Filan Calıscam ...
Eger Antremana Gidebilirsem : 1 Saat Tempolu Yürüyüş ( Kardiyo)
1 Saat VG...
Beslenme Programım : (Kilom Yok Sadece Yağım Oldugundan Karatay Filan Yapmıyacagım

Gün İçerisinde En Fazla 3 Dilim Ekmek Yine 3 Ögün Yemek Bol Su Bol Şekersiz Türk Kahvesi ve Bol C vitamini Dolu Olan Meyve Suyu Proteinli ( Tavuk Süt Yogurt Yumurta ) Agırlıklı Bir Beslenme ....
Yasaklılar : Çips Kola Katı Yağ Tuz Fazla un ( 3 Dilim ekmekten fazlası) Şeker Fastfood .....
Haydi Hayırlı Olsun Kardeşlerim...
Haydi Hayırlı Olsun Diyelim ....