Hayatımı çok etkiledi!

20140408_021511[1].jpg
20140408_021704[1].jpg
20140408_021817[1].jpg

Arkadaşlar lütfen yardım edin bütün hayatım kaydı bu yüzden git gide eğiliyorum. Lütfen bendeki sorun ne biri bi şey desin lütfen

söylemesen anlamazdım.

söylediğin halde farkedemiyorum.bence takıntı yapıyorsun.

hani ufak bişi görsem moral vermek için dicem takma kafana ufak sen büyütüyosun dicem de bunda hiç bişi görükmüyor. ya acaip inceleyip gereksiz takıosun, ya gözlerin bozuk veya çektiğin resim açısıyla ilgili bi sıkıntı var biz göremiioz

Valla arkadaşlar yorumlarınız beni ne kadar sevindirdi anlatamam. Ben okulu filan bıraktım bu yüzden baya etkiledi beni bu durum. Ya aslında sonradan boyle olması çok sinirimi bozdu ondan bu derecede takıntıya dönüştü. Kıyafetlerin eskisi gibi durmaması eskisi gibi yürüyemem hareket ederken eskisi gibi rahat olamam filan derken bu hale geldim.

20140303_024204[1].jpg
20140303_024315[1].jpg

Bunlar yaklaşık 1 ay önceki fotoğraflar

20140410_135747[1].jpg
20140410_140000[1].jpg
20140410_142751[1].jpg
20140410_142929[1].jpg

Bunlar da şimdi çekildi. Açıları değiştiriyim dedim

Kardeş aynı sorun bende de var sadece sen fark edebilirsin bunu başkası fark edemez kafan takma bende zamanında çok takmıştım saatlerce araştırmalar falan yaptım hatta doktora gittim neren eğri dedi dıştan bakarak ya ben bu işi bilmiyorum yada sen uçmuşsun dedi psikologa yönlendir di :D

Kardeş aynı sorun bende de var sadece sen fark edebilirsin bunu başkası fark edemez kafan takma bende zamanında çok takmıştım saatlerce araştırmalar falan yaptım hatta doktora gittim neren eğri dedi dıştan bakarak ya ben bu işi bilmiyorum yada sen uçmuşsun dedi psikologa yönlendir di :D

Kardeşim ben de doktora gittim hem de 6 7 doktora gittim hepsi de normal muayene de hiç bi şeyin yok dedi film filan çektiler skolyoz çıktı ondan sonra fark edildi. Ya görsen var ya benden başka hiç kimse fark etmiyor ben daha çok delriyorum daha çok stres yapıyorum yapmayacağım şeyleri yapıyorum. Ne biliyim berbat bi şey yani[DOUBLEPOST=1397165556][/DOUBLEPOST]
Hastalık hastası olmuşsun
Galiba öyle :)

Kesinlikle hastalık hastası olmuşsun başka bir şey değil :D Bende bir ara akciğer kanseri olduğumu düşünmüştüm bir hafta filan kanlı balgam tükürünce.Hiç sigara içmeme rağmen kafayı yemiştim.3 farklı doktora gittim 2 farklı yerde film çektiler akciğerlerimi sonunda ikna oldum :D

Kesinlikle hastalık hastası olmuşsun başka bir şey değil :D Bende bir ara akciğer kanseri olduğumu düşünmüştüm bir hafta filan kanlı balgam tükürünce.Hiç sigara içmeme rağmen kafayı yemiştim.3 farklı doktora gittim 2 farklı yerde film çektiler akciğerlerimi sonunda ikna oldum :D

Bi de ben ikna olsam :)

Back
Yukarı