Hastayken İdman Yapılır mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MesutG
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MesutG

Üye
Merhaba abiler ben bu işte 1 ayımı doldurmak üzereyim ve 15 tatili en ıyı sekilde değerlendirmek istiyordum ama öyle olmadı. Pazar gününden beri hastayım soğuklardan olsa gerek. Bu yüzden 4 gündür idman yapamıyorum. Bu gün kendimi biraz iyi hissediyorum ama burnumda tıkanıklar var ve öksürüyorum hala. acaba idman yapsam sorun olur mu yoksa bir gun daha bekliyim mi. Bu kadar uzun süre idman yapmamam ne gibi sıkıntılara yol açar ? şimdiden teşşekurler.

Son düzenleme:
insanoğlu tuhaf bir canlı
bu topiğe normalde denmesi gereken şey, "yav insan hastayken body çalışır mı" olmalı
"dinlen" denmeli, "iyice iyileşmeden başlama" denmeli

imamın dediğini yap yaptığını yapma demişler, çok doğru bir laf

neden diyorum bunları
daha önceleri bir iki tane böyle topic açılmıştı da aynen yukarıdaki önerileri yazmıştım
ama gel gör ki hastalanınca (daha doğrusu kırgınlık olunca) antremanı eksik etmedim
yani buraya yazdıklarımı ben kendim bile uygulamadım

peki nooldu biliyor musunuz?

bu tür soğuk algınlıklarında en fazla 3 günde iyileşen ben, bu sefer 6-7 günde zor iyileştim
hastayken yaptığım antremanlar beni daha da güçsüz düşürdü, iyileşme süresi uzadı
hem yaptıklarıma antreman da denemezdi, kendimi yordum,
programa layıkıyla uyamadım bile...

ama nooldu, iyi bir ders oldu bana
bundan böyle hastayken bir daha hayatta antreman filan yapmam

Son düzenleme:
hastalık vaar, hastalık var... kimi çalıs diyor kimi çalışma diyor kimi antibiyotik al diyor kimi alma diyor... bunların hepsinin cevabı sende... hastalık sadece öksürük ve burun akıntısından ibaretse çalısmana devam et(büyük ihtimal nezlesin çalışmanın degil zararı faydasını bile görürsün) yok bir de bunlara ilaveten ateş, kas ağrısı, güçsüzlük hissediyorsan(herhangi birini hissediyorsan) çalışma, zaten istesende çalışamazsın, doktora git çünkü antibiotiklik durumun vardır demektir..

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/hastayken-bb-yapmak-t2813.html

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı