Hasta olunca emeğim boşa gidiyor

Ne zaman ciddi anlamda kilo almaya başarı elde etmeye başlasam nedendir bilmem hasta oluyorum ve cidden abartmıyom çok hızlı bi şekilde büyük kütle kaybı yaşıyorum inanması zor ama 76 kg geliyoken 1 haftada 72 gelmeye başladım ve artık bu olay sabrımı zorlamaya başladı bırakma derecesine geldim zaten zar zor gelişiyorum... bu arada 1 yıldır yapıyorum ve bu olaylardan dolayı 1 yıl yapıp gelişme yokmuş gibi gözükmesi moral bozucu oluyo. Var mı böyle sıkıntısı olan aranızda

aynı sorunu babam yaşıyor. sadece diyet ile zayıflamaya başlıyor. şuan 96 kilo,92 kiloya gelince direk halsizleşiyor,güçten düşüyor. nedeni tamamen psikolojik

Seni çok iyi anlıyorum ben de elimden gelen her şeyi yapıyorum doğru yaptığıma da %99 eminim ama gel gelelim ki benim 2 senede aldığım verimi bir başkası 6 ayda yapıyor

Seni çok iyi anlıyorum ben de elimden gelen her şeyi yapıyorum doğru yaptığıma da %99 eminim ama gel gelelim ki benim 2 senede aldığım verimi bir başkası 6 ayda yapıyor
Aynen öyle hele bide bi sohbet çıkıpta adamın teki '' benim arkadaş 6 aydır yapıyo senden sağlam '' derse deliriyosun ...

Back
Yukarı