Harp okulu

Merhaba ben bu sene yks sinavina giricem asil istedigim meslek hukukdu avukat olup ozel buro acmak istitorum ama askeri bir aileden geldigim icin askerlige de ozendim askeri lise sınavında sozlu mülakatlarda elendim ve hava hukuk istiyorum tmden aliyor mu bilgisi olan subayligin her yönüyle yardımcı olabilir mi ?

Kardeşim ben askerden geldim 11 gün oldu bugün , hakkari yüksekovada (dağlıca)'da askerlik yaptım bütün rütbelilerin sıkıntısını , sorumluluklarını ağladını bile gördüm (psikoloji bozuklugundan , özlemden , demek istediğim korkudan ağlamak değil.) ilk önce bu meslege girmeden önce bi düşün isterim hava hukuk diyosun sorun olmaz dağlarda işin olmaya bilir (arazide) buna inan askeriye çok ayrı bi dünya ayrı psikoloji apayrı bi sorumluluk ister yolunu çizmende kötü rol oynamak istemem ama kardeşim iyi düşün iyi karar ver. :) istedigin sorunun cevabını hho dan öğrene bilirsin irtibat numaraları oluyor orayıda araya bilirsin.

bende askeri liseden atıldım kardeşim bu sene o sınava bende giricem ama çok ümidim yok askere almayacaklar zaten biz atılan öğrencileri o yüzden diğer Türk devletlerin gönüllü askeri birlikleri var onlara katılmayı düşünüyorum kırım ordusu var şuan aklımda harp okulu istiyosan çalış ve gir insanlar sana engel olucak zorlanıcaksın falan diycek ama yapmak istiyosan gerçekten git gir

Back
Yukarı