Harley Davidson

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tLg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tLg

Yeni Üye
Arkadaslar harley davidsonın cızme tıplı botlarının 47 48 numarası uretılıyomu bıde nerede bulabılırım bı kac yere baktım 44 e kadar vardı

ıstanbuldayım bu arada

Sanırım Deriden mağazası satıyor.Bir bak istersen

bıan butun uyelerın dalga gecıcegını sanmıstım saol WolfSoN.Bı kac arkadasımda yesıl e bak dedıler ama ben aten bakmıstım fakat hanı ufak alıs verıs merkezlerındekı bayısıne orayada olsa bıle buyuk numara orada olucagını sanmıyorum acaba varmıdır fabrıka satıs yerını vs

bıan butun uyelerın dalga gecıcegını sanmıstım saol WolfSoN.Bı kac arkadasımda yesıl e bak dedıler ama ben aten bakmıstım fakat hanı ufak alıs verıs merkezlerındekı bayısıne orayada olsa bıle buyuk numara orada olucagını sanmıyorum acaba varmıdır fabrıka satıs yerını vs

En azından şansını denemiş olursun bakmadım demezsin :)

ZOr be o nurada :D
Sen hizlida yuzersin varya:D
Saka yapiyorum umarim kirilmazssin.
Yine umarim bir an once bulursun istedigi gibi bir bot-cizme-yada herneyse :D :D:D :D

ZOr be o nurada :D
Sen hizlida yuzersin varya:D
Saka yapiyorum umarim kirilmazssin.
Yine umarim bir an once bulursun istedigi gibi bir bot-cizme-yada herneyse :D :D:D :D

Acıkcası bıraz fazla hızlı yuzerım kollarda uzun oldugu ıcın gemı gıbı gıdıyorum yuzerken etrafdakıler tedırgın oluyo ne gecıyo burdan dıye :D

Yok kırılmam ben ınsan kendını tii ye alabılmelı yoksa bu hayat cekılmez :):)

saydam soylemeden ben soylıyım yenı aklıma geldı yazamadım o msj da ama kusura bakmayın konu degısıyor ben harley arıyorum sız benım ayak numaramı tartısıyosunuz :):):)

Dogru diyorsun insan tii ye alabilmeli kendini..
Buldun mu yaw,merak ettim inan.

Back
Yukarı