hardline ve dymatize yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Scrik35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar
Dymatize 1100 lük l'carnitine likit şeklinde ve Hardline burner 120tablet termojenik aldım.
bunlar ile iyi bir şekilde kilo verebilirmiyim?
183 boyundayım 96 kiloyum yaşım 18

online desteği olan 1/2 supplement sitelerine sordum çok hafif bir diyetle fazla orta halli bir kardiyonun yeterli olabilceği söylenlendi
hardline ve dymatize kullanan arkadaşların böyle bir deneyimleri varsa neler yaşadılar yazabilirlermi acaba

Bu urunleri kullanip sonuc almış arkadaşlardan bilgi bekliyoruz :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diyetini ve antrenman ini duzenli ve bilincli uygula onun disinda sabah ac karna hardline burner ant yarim saat once 2gr karnitin oneririm.kiloyu verip vermemek sana bagli.hic yag yakici olmasada kilo verebilirsin onemli olan beslenme antrenman

evet arkadaşlar yaklaşık 1 aydır kullanıyorum vede sadece termojeniğin etkisini test etmek amaçlı yediklerime dikkat ettim spor yapmadım vede 1 ayda sadece termojenik ve yediklerime dikkat ederek vücudumda ve yüzümde zayıflamalar oldu özellikle göbeğimin yanları geniş gelirken şuanda dar bir açıyla geliyor.
Termojeniği kullanmak isteyen arkadaşlara kesinlikle öneririm
1ay boyuncada termojenik+lcarnitin denemesiyle daha iyi sonuçlar alacağıma inanıyorum 1 ay sonra tekrar yazıcam..

Back
Yukarı