Hardline TKM

Arkadaşlar aranızda bu ürünü kullanan varmı?,,nasıl ?iyimi?,,
hardlinın diğer ürünlerine bakılınca bu da neden olmasın,,,fiyatta iyi :)
sizde bir danışayım dedim ;)

mrb akçakaya...

evet ok derim,
fiyat da iyi, tat da iyi, kalite de güzel...
memmunum, zone' ek olarak , çeşni- baharat gibi...
yeni nesil creatin, tri-creatine malate, yahoo hardline ! :badgrin:

Re: mrb akçakaya...

gorgeouskykhan dedi:
evet ok derim,

Bildigim kadariyla TKM nin tadi cok kotuymus.Kullananlar direk kafayi dikiyormus.

forumdada Pump Forever kullanmisti sanirim

Re: mrb akçakaya...

B3RkOvi dedi:
gorgeouskykhan dedi:
evet ok derim,

Bildigim kadariyla TKM nin tadi cok kotuymus.Kullananlar direk kafayi dikiyormus.

forumdada Pump Forever kullanmisti sanirim

Sulugöz isimli cikletler vardir, hani dış yüzeyi biberli-ekşi bir tozla kaplı olan, ben o cikletleri cok severdim.
İste bu tozunda tadı aynı o şekilde, benim kullanma seklim, bir kaşık tozu ağzıma atıp üzerine su içiyordum, güzel oluyordu, yalnız tozu ağzınıza attığınızda suyu hazır bulundurun, zira oldukça asitli birşey, su olmadan ağzınızda fazla tutmak istemezsiniz :D

yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar
Tad konusuna gelince çokta önemli değil...Biz body için neler içmiş neler yemiş adamız :D
eminimki sizlerde öylesinizdir
yeterki bir yarar sağlasın ;)

mrb....

emrah dedi:
arkaasım bende bunu kullanıyorum cok kalıtelı bır urun tadına gelınce suda cozulene kadar beklersen sorun olmuyo yanı 5 dakka falan karsıtır atar atmak 2 calkalayıp ıcersen cok kotu tadı benım dedıgım gıbı yap anlamassın

aynen emrah;
suda çözülmesini bekle öyle iç bakın o zaman tadına ve etkisine... ;)

karasan ;

ben anlamadım ; nasıl " bi çay kaşığı tozu" ağzına atıp su içiyorsun? :?

bu "keten tohumu" mu ki öyle olsun... :)

bodyci tozunun; suda veya mevye suyu da karıştırıp içmek gerekmez mi ? çözülüp - kana karışsın- sindirilsin - etki olsun vb.... saygılar.... ;)

walla ürünün tadı gayet güzel bence Karasal'a katılıyorum biraz damak tadı meselesi.

yanlız ürünü kullanan arkadaşlara bir sorum olacak; üzerinde günde 2-3 kere 5 gram olarak kullanın yazıyo herhangi bi 6 haftalık kullanım sonrasında dinlenme sürecinden bahsetmiyor siz ne şekilde kullandınız?. Ve hergün kullanmak lazım mı? yoksa sadece egzersiz yaptıgım gunler mi kullanmalıyım.? teşşekürler..

Son düzenleme:
Kullanım ve doz olarak pek bilgilenemedim. Bendede bu ürün mevcut. Kullanan arkadaşlar nasıl kullandı sadece antreman günlerimi yoksa hergünmü kullanmak gerekir ?

Back
Yukarı