Hardline T-shirt değerlendirme

Hardline T-shirt

• Çok Mükemmel

Votes: 5 23,8%
  • İyi

Votes: 9 42,9%
  • İdare Eder

Votes: 6 28,6%
  • Berbat

Votes: 1 4,8%

• Total voters
    21
Pitbull yerine başka bi sembol olaydı eyiydi :))

Kimin giyeceği ile alakalı. Belki yanlış düşünüyorum ama elinde 5 kg barla çalışan birinde görsem tebessüm ederim.

Yaz ayında antrenmanda giyilecek bir t shirt değil gibi.. vücudu sarıyor ve kumaşı da bir miktar kalınca (salonda giyen birinde görmüştüm)..

İyi yanı, şekilli birisi için vücut hatlarını ortaya çıkaracak bir kesimi var gibi geldi bana..

Golds Gym sari atleti giymek lazim cok hos :) , satilan yer varmi turkiyede acaba istege gore yaptiran biryer ?.

Eger ortada ciddi anlamda dikkat cekici bir vucut yoksa Gold Gym atleti insanlari guldurmekten baska bir ise yaramaz. Uygun bir caps olarak;

What-you-think-you-look-like-at-the-gym.jpg

Ayrica Hardline tisortu icin Izmir'de yasayan arkadaslar Palmiye AVM'nin icinde bulunan supp magazasina bakabilirler. Sitelerinden de getirtilebiliyor olmasi lazim. En son gittigimde vardi en azindan.

Eger ortada ciddi anlamda dikkat cekici bir vucut yoksa Gold Gym atleti insanlari guldurmekten baska bir ise yaramaz. Uygun bir caps olarak;

What-you-think-you-look-like-at-the-gym.jpg

Ayrica Hardline tisortu icin Izmir'de yasayan arkadaslar Palmiye AVM'nin icinde bulunan supp magazasina bakabilirler. Sitelerinden de getirtilebiliyor olmasi lazim. En son gittigimde vardi en azindan.

Yani t-shirt bosver sen yardirmana bak diyorsun peki oyle olsun :)

Mail attım siteye stokları tazeleyin diye. Eleman ürünler tekrar gelmiştir yazdı. Ama stokta hala olmadığı yazıyor anlamadım gitti. Direk alacağım açıkçası.

Back
Yukarı