Hardline Nox2 ve Başka Ürün Kullanma

4 yıldır başlamak isteyip de başlayamadığım muay thai'ye bu hafta başladım çok şükür ilk 3 antremandan sonra çabuk yorulduğumu ve güç gerektiren hareketleri yapamadığımı fark ettim hardine nox2 diye bi ürün aldım bu zamana kadar hiç bi supplement kullanmadım (protein kreatin nox vs.) denemek amaçlı 1 servis kullandım ve antremana girdim etki etmediğini fark ettim sadece ağrılar azaldı bu ürünle beraber başka ne kullanabilirim 7-8 kilo fazlam var onu verip vücudu hafiften toplamak istiyorum ağırlık antremanı çalışmıyorum antremanla beraber ağır geliyor kısaca kilo verip performans dayanıklık ve güç kazanmak istiyorum abilerimden kardeşlerimden tavsiyeler bekliyorum (bu arada 4-5 senedir sigara içiyorum o senelerde spora dair hiç bir şey yapmadım en büyük kaybım ondan kaynaklanıyor) şimdiden Allah razı olsun...

Suplementlerden performansta ciddi artış bekleyemezsin. Eğer bu amaçla alırsan sonu büyük ihtimal hayal kırıklığı olur.
En etkili performans artırıcı suplementlerin performansa etkisi %2-3 olarak ifade ediliyor. Plasebo etkisinden dolayı daha enerjik hissedip daha fazla performans artışı sağlayabilirsin. Ancak bu rakamlar profesyonel olmayan bir sporcu için önemsenecek rakamlar değil(bana göre). Bunların yerine su tüketimine ve beslenmene odaklanabilirsin. Dehidrasyon(yetersiz sıvı alımı) sporcunun performansını %30 a kadar düşürebilir. Böylesine önemli konulara odaklanman hem maddi açıdan hem sağlık açısından daha iyi olacaktır. Başarılar...

1.5 saat antremanım oluyor 2 litreye yakın su içiyorum dediğin gibi ciddi bi katkı beklemiyorum en azından yarım saatte yoruluyorsam bu 1 saate çıkmasını istiyorum karnitin sipariş verdim kilo verme kaslara destek ve enerji açısından

Back
Yukarı