Hardline Bipro ve Sıcaklık Hakkında

Merhaba arkadaşlar,

Nasılsınız?

2014 Ocak ayında spora tekrar başladım. Boyum 186 ve Ocak ayında 88 kiloydum. Ağustos sonunda 70 kiloya kadar düştüm. Yağlardan tam olmasa da kurtuldum diyebilirim, karın bölgemde hala yağlanma mevcut.

Neyse sorumuza gelecek olursak. Supplement kullanımını minumum düzeyde, beslenmeyi maximum düzeyde yapacak şekilde bir programım vardı. Supplement tablomu şu şekilde yapmıştım.

Jan --> 5gr Creatin before training
Feb --> No supplements
Mar --> 15gr Whey protein at night
Apr --> 5gr Creatin before training
May --> No supplements
Jun --> 15gr Whey protein before training
Jul --> No supplements
Agu--> 5gr Creatin before training - 15gr Whey protein after training

Ancak haziran ayında spor salonuna yazdım ve yaz aylarında supplement kullanmamaya karar vermiştim. Belki bir gün antremandan önce creatin veya protein tozu alırım diye, protein ve kreatin tozlarını arabanın bagajına koymuştum.

Eylül ayında sütün içine spor sırasında protein tozu ve kreatin attım ve sporumu yaptım. Fakat o hafta bana resmen zehir oldu. Antreman gecesi karnım çok ağrıdı ve neredeyse o hafta afedersiniz tuvaletten hiç çıkamadım.

Bu arada son kullanma tarihinin geçmesi için yıllar var..

Belki süt bozuktu ondan rahatsızlandım diyerekten ikinci sefer bir daha içtim, bu sefer gece yine karnım ağrıdı ama rahatsızlık geçirmedim.

Sizin başınıza böyle bir şey geldi mi? Sıcaktan bozulmuş olabilir mi acaba protein tozları? 3. sefer alıp almamak arasında kararsızım açıkcası, eğer protein anlamında da verim alamayacaksam atayım gitsin..

Kullanıdığım protein tozu: http://www.hepsiburada.com/liste/ha...d=sporhrd27&categoryId=354041&SKU=SPORHRD27-N

Kullandığım kreatin tozu: http://www.hepsiburada.com/liste/ha...ls.aspx?productId=sporhrd70&categoryId=354054

Herkese iyi sporlar!

Geçen sene yurtdışından gelen arkadaşıma protein tozu sipariş etmiştim. Arabasıyla geldiği için protein tozu üç gün geldikten sonra da bir iki gün bagajda kalmış. İlk birkaç kullanımda ben de aynı sorunları yaşadım ve olduğu gibi çöpe attım.

iPhone'den Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Kullanığınız protein tozlarında saklama için oda sıcaklığı diyor yani 25 derece. Arabanın bagajında kaç derecede durdu kim bilir bozulmuştur büyük ihtimal.

Geçen sene yurtdışından gelen arkadaşıma protein tozu sipariş etmiştim. Arabasıyla geldiği için protein tozu üç gün geldikten sonra da bir iki gün bagajda kalmış. İlk birkaç kullanımda ben de aynı sorunları yaşadım ve olduğu gibi çöpe attım.

iPhone'den Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Kullanığınız protein tozlarında saklama için oda sıcaklığı diyor yani 25 derece. Arabanın bagajında kaç derecede durdu kim bilir bozulmuştur büyük ihtimal.

Hmm anladım çok teşekkürler, muhtemelen 3. kullanışımda vücut alıştığı için bir sıkıntı olmayacak ama protein anlamında bir sıkıntı olmuş mudur yoksa yine de fayda sağlar mı acaba?

Hmm anladım çok teşekkürler, muhtemelen 3. kullanışımda vücut alıştığı için bir sıkıntı olmayacak ama protein anlamında bir sıkıntı olmuş mudur yoksa yine de fayda sağlar mı acaba?

Bozuldu ise kullanmak ne kadar doğru bilmiyorum ama sıkıntı çıkarabilir. Ishal, mide bozukluğu/bulantısı, zehirlenme gibi sorun çıkarabilir bence.

Back
Yukarı