akçakaya dedi:Amino 3000 + karnitin iyi seçim olur![]()
akçakaya dedi:dostum
amino 3000 in içindeki karnitin yeterli değil..ayrıyaten ekstradan alınması halinde daha olumlu sonuçlar verir...
nasıl gainer ların içindeki az miktardaki creatin,,glutamin,,vitamin,,mineral v.s... yeterli miktarda olmmamasından dolayı birde kendi başlarına alıyorsak bu da aynı durum![]()
ok?
akçakaya dedi:akçakaya dedi:dostum
amino 3000 in içindeki karnitin yeterli değil..ayrıyaten ekstradan alınması halinde daha olumlu sonuçlar verir...
nasıl gainer ların içindeki az miktardaki creatin,,glutamin,,vitamin,,mineral v.s... yeterli miktarda olmmamasından dolayı birde kendi başlarına alıyorsak bu da aynı durum![]()
ok?
hardline amino 3000 de 1 porsiyon da 30 mg karnitin içerirken tek başına hardline karnitinde 500 mg karnitin var......
kararı sizler verin![]()
ne demek...testesterone dedi:akçakaya dedi:akçakaya dedi:dostum
ok?
hardline amino 3000 de 1 porsiyon da 30 mg karnitin içerirken tek başına hardline karnitinde 500 mg karnitin var......
kararı sizler verin![]()
tamam hocam şiömdi dediğini anladım yeterli değil diyorsun ben ekonomik olsun anlamında dedim teşekkürler selametle
snow dedi:radyasyon bırak sen amino falan yaglı en iyisi her zman weider üzümlü kek's Memet hoca tavsiyesi![]()
radyasyon dedi:akçakaya snow hocamdır benim.kendisi aramızda kullandığımız esprilerden birini yaptı.DDDDDDDDDDDDDDDDD