Hardline Öncesi ve Sonrası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hardline Progainer ve Hardline Arginine Kapsül Aldım.Gelişim Gözle Görülür Düzeyde.Almak İsteyenler veya Tereddütte Kalanlara Israrla Öneriyorum.Sıfatım Biraz Şekilsiz Çıkmış Kusura Bakmayın :D

Eklentiler

• 2haziran2012.jpg
    2haziran2012.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 640
  • 3.JPG
    3.JPG
    13 KB · Görüntüleme: 678
Aynen Kiloda Problemim Vardı Bu Toz İşimi Gördü.Üstelik Öyle Fazla Yemekte Yemiyorum.Her Sabah 1 Döner Yerim Başkada Birşey Yemem.Antreman Öncesi ve Sonrası Tozumu ve Hapımı Kullandım.Kilo Artışı Oldu.Protein İhtiyacımıda Karşılıyor.

Bende almayı dusunuyorum tadı nasıl kusucağınız geliyor mu:) ve hardline çikolatalı protein tozuda var bende 2 sini beraber kullansam sorun çıkarır mı?

bsn true massle gaspari real mass arasında kalmıştım.Hardline dan beklmezdim :) gerçi bünyeden bünyeye değişiyo ama sen bide sadece tozla geliştim demişsin resmen yemek düzeni falanda yok.enteresan.

sabah bir döner başkada bişey yemem demiş.Valla tuhaf :D:D:D

pekı bırsey dıyecem sen bunu bırakınca gunluk alman proteın karbonhıtrar ıhtıyacı alamıcaksın ztn demıssın 1doner yıyorum dıye bu bıtınce bırakınca o kaslar gıtmezmı bunu dusunmedınmı

4.5 kg oldugunu bılıyorum :) Kaç kg aldınız? + kaç gün gidiyor bu ürün 20 gün filan mı

Daha Tartılmadım ve Ürün Bitene Kadar Tartılmayı DÜşünmüyorum.Tozu Kullanmadan 60 Kiloydum.Ürün Daha Bitmedi Ne Kadar Gider Hakkında Bilgi Veremicem.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:07 ----------

Bende almayı dusunuyorum tadı nasıl kusucağınız geliyor mu:) ve hardline çikolatalı protein tozuda var bende 2 sini beraber kullansam sorun çıkarır mı?

Hayır Hiçbir Şekilde Kusma Hissi Vermiyor.Sorun Çıkaracağını Sanmıyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:13 ----------

pekı bırsey dıyecem sen bunu bırakınca gunluk alman proteın karbonhıtrar ıhtıyacı alamıcaksın ztn demıssın 1doner yıyorum dıye bu bıtınce bırakınca o kaslar gıtmezmı bunu dusunmedınmı

Ürün Bittiğinde Tekrar Alacağımdan Bir Sorun Çıkacağını Sanmıyorum :)

Teşekkür Ederim.Toza Devam Edicem Gelişimi Göstermek İçin Yeni Resimleri Atarım Her Zaman Bu Konuya.

karbonhidrat kullandıktan sonra 3veya 4 ay saglam beslenmen lazım yoksa aldııgn kg gerı verıyorsun bn 2 kılo aldım 3 ay sonra 2 kg gıttı dıkkat et bnden sana tavsıye

karbonhidrat kullandıktan sonra 3veya 4 ay saglam beslenmen lazım yoksa aldııgn kg gerı verıyorsun bn 2 kılo aldım 3 ay sonra 2 kg gıttı dıkkat et bnden sana tavsıye

Bilgilendirmenize Teşekkür Ediyorum.Dikkate Alıcam.Amino Asit vb. Ürünler Kullanıcam Zaten.

Toz Bitene Kadar Tartılmicam Dedim Ama Tartılim Hadi.İşteyim Şuan Eve Gidince Tartılır Yazarım :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı