Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
despo benım ıcın marka onemlı degıl forumuda okudum bır kısının cevabı var baskada yok kullanan arkadaslar cevap verırse daha ıyı olur cunku param az ve paramı cope atmam ıstemıyom
Almanyada binlerce insan ya hansa x sport kullaniyor yada hansa nin diger firmalar icin urettigi diger markalari kullaniyor.
Avrupa da da ayni..Su an Rusya,isvicre,cek cumhuriyeti,ingiltere,ispanya,avusturya,polonya......adlari aklima gelmeyen bir kac ulkede daha HANSA VITAL den cikan urunler tuketiliyor!
Burda daha yayilmadi cunku biz asil satisimiza daha baslamadik.2006 nin 3.ayina dogru insallah baslariz ki,o zaman cok fazla sayida insan cevap verecektir bu soruna[/img]
evet bende kulanmak istiyorum bu ürünleri ebayde bakıyorum fiyatına birde türkiyede bakıyorum nerdeyse burda 3 katı aynı ürün ne yapmalı bu ebaydan nasıl sipariş vericez ya dilmizde yetmiyor anlamya burda kaıklanmaktan da bıktım bıktı insanlar